Jason31 - Love

Wow, wat een mooi geluid en super sounds. Ook de beats zij erg tof. Vocals zijn dan eigenlijk niet eens meer nodig. Heel VET dit!
 
Klinkt idd lekker, niet echt mijn smaak. Mag van mij meer afwisseling in. De clubs zullen je muziek zeker waarderen.
 
Heel nice! Alles klinkt mooi in balans en laat je echt ff lekker mee spacen. Wat mij betreft had ie iets sneller gemogen, dan had de track niet misstaan op een In search of sunrince cd van weleer ;)
 
Super lekkere track, ik heb geen last van het kabbelen, soms hou ik daar van, zoals nu. :okdan:
 
Ja yo, lekker kabbelend. De vocals staan mooi op zijn plaats. Lekker einde. Stemmetje van Gloomy
Thanks Jan! Die heb ik dan mooi al binnen :D

De structuur van de track staat als een huis en zit goed in de mix/mastering. Chapeu
Hey Vriend bedankt!
Inderdaad lekker verder kabbelend. Wat meer van dit zou de wereld al een heel stuk mooier maken
Bedankt Danny, en inderdaad hoop ik op wat meer vrede dit jaar!
Klinkt goed.
Thanks!
klinkt super chill en goed gemixt en goed sounddesign.
Had alleen nog ff een ander stukje verwacht nou ja die kan een DJ er wel in mixen.
Thanks, het is wel echt bedoeld voor op een feestje dus een DJ is inderdaad wel vereist.
2. Ik heb een bloedhekel aan het woord kabbelen, maar dat gevoel krijg ik ook wel een beetje. Het is harmonieus, fijn en aangenaam. Maar het gaat niet per se ergens heen.

Nou hoeft dat natuurlijk ook niet en voor de dansvloer is deze track ideaal. Maar het is er niet een waar je meteen je handen bij in de lucht gooit, en die je je aan het eind van de avond nog herinnert. Voor mij mooi dus, maar niet memorabel. De mix wel, die vind ik - nogmaals - écht steengoed.
Thanks Rutger, ik ben allang weer blij met zoveel complimenten over de mix. klopt dat ie iets te veel kabbelt, wellicht ga ik nog aan de slag met een verbeterde versie binnenkort.
ik sluit mij aan bij het commentaar van bombario, zeker ook wat betreft de mix, daarvoor petje af!
Ook bedankt!
Inderdaad, zeer strakke productie, echt top gewoon!! :okdan:
Fijne sounds en ontwikkeling in de track, die net ff een catchy hookje ofzo mist.
Hey bedankt! Het hookje nog niet gevonden helaas maar top dat je de productie in ieder geval goed vindt!
Ik sluit mij helemaal aan bij vorige reacties: goeie sounds in een strakke mix. Ontwikkeling is (iets te) beheerst. Lekkere chill track!
Top, thanks voor je reactie!
Ik denk als je deze track durft op te zetten in een club na 8 uur techno en waar het condens van de muren loopt om 0800 dat je echt iets bijzonders in de zaal krijgt..
Afmixen op dj modus aub
Yes ik maak hem zeker nog dj friendly en het is vooral bedoeld als opwarmertje voor de techno los breekt :D
de richting waar de sounds zich rond 2:30 heen ontwikkelen vond ik dan net een beetje ruig klinken... het nummer wiegde me net lekker heen en weer.
Wat kan ik zeggen, ik zat er net lekker in... kon jij ook niet weten
Nu jij het zegt heb ik hetzelfde bij het horen van mijn eigen track, misschien toch een wat softere sound maken, thanks voor de feedback.
Mooie zuivere sound weet je voor elkaar te toveren, mooie track, chapeau!
Hey Jando bedankt!
Ja fijne vibe, ik vind hem wel degelijk lekker opbouwen, goed gedaan!
Doet me deugd dit van jou te horen, thanks!
erg mooie sounds. heerlikke ritmes, ja meervoud...
drijft zalig....
in een omvattende produktie...
Bedankt Arjan, wat mooi omschreven weer!
Lekker ritme en je stem doet het goed wat mij betreft, mooie mix en zoals anderen al zeggen het kabbelt wat maar wat weinig verrassing vind ik, je had 'm wat mij betereft wel iets spannender mogen maken.
Thanks, het is overigens een sampletje in stukken gehakt.
Doet me gelijk aan john digweed denken, en dat zijn goede gedachtes!
Hele fijne productie :okdan:
Bedankt, Mijn inspiratie komt uit diezelfde hoek, een beetje afgekeken van GMJ Matter, Guy J etc.. Momenteel zijn dat de vibes waar ik naar luister en probeer te maken.
Vocals niet helemaal mijn ding, voor de rest helemaal top!
Bedankt :okdan:
 
Klinkt wel fijn. Arp achtige geluidje aan het eind zou je eerder al paar keer kunnen introduceren.
Bedankt voor je reactie.
Wow, wat een mooi geluid en super sounds. Ook de beats zij erg tof. Vocals zijn dan eigenlijk niet eens meer nodig. Heel VET dit!
Thanks! Tof dat je hem goed vindt!
Klinkt idd lekker, niet echt mijn smaak. Mag van mij meer afwisseling in. De clubs zullen je muziek zeker waarderen.
Thanks. Ik hoop het dat clubs hem gaan draaien :halleluja
Heel nice! Alles klinkt mooi in balans en laat je echt ff lekker mee spacen. Wat mij betreft had ie iets sneller gemogen, dan had de track niet misstaan op een In search of sunrince cd van weleer
Bedankt, ik luisterde vroeger vaak naar de "in search of sunrise" cdtjes, die waren echt tof, vind alleen tegenwoordig het wat rustigere tempo wel iets lekkerder, maar misschien kan ik hem wel iets opvoeren.
Super lekkere track, ik heb geen last van het kabbelen, soms hou ik daar van, zoals nu.
Ja soms is het lekker het doorkabbelen. Bedankt!
 
Ik zit zelf niet zo in de EDM, maar dit klinkt gewoon als een professionele productie. Als zodanig is ie dus simpelweg geslaagd wat mij betreft, met een fijne sound, dus heeft hierbij mijn stem. Het traag ingedraaide LP filter rond 2.50 (met daarna de drums er donker/zwaar weer in) is errug prettig op koptelefoon :dj:.
 
Had ik 't nou goed begrepen, dat dit voor jou een last-minute call was? Dat zou ik echt razend knap vinden, want deze staat natuurlijk weer als een huis. Damn. Goed gedaan.

De sample vind ik niet nodig, de track zelf is al solide genoeg. Was misschien bedoeld als hook. Kan de melodie die er gaandeweg bij komt niet die rol pakken? Rock on!
 
Lekkere drive zit er in deze track. Petje af voor de productie, klinkt top. Vocals hadden er wat mij betreft misschien wel wat minder in mogen zitten, sporadischer.
 
Lekker psy(achtige) track en dikke mix, klinkt mij erg pro in de oren! Dope opbouw in de track, heel fijne track man!
Ik zit zelf niet zo in de EDM, maar dit klinkt gewoon als een professionele productie. Als zodanig is ie dus simpelweg geslaagd wat mij betreft, met een fijne sound, dus heeft hierbij mijn stem. Het traag ingedraaide LP filter rond 2.50 (met daarna de drums er donker/zwaar weer in) is errug prettig op koptelefoon
Netjes, vooral de mix. De track zelf neemt me mooi mee naar diepere lagen. De stem is alleen iets wat ik niet zo fijn vind, wat verder niet het met plezier luisteren van de track wegneemt.
Wow thanks voor de reacties!
Had ik 't nou goed begrepen, dat dit voor jou een last-minute call was?
Hey maat, het was de bedoeling om speciaal voor SF een andere soort stijl te maken dan EDM, maar vanwege Covid is dat niet gelukt en heb ik in het laatste weekend deze track waar ik in oktober mee bezig was wat bij geschaafd. Het is wel weer mijn voornemen van volgend jaar om met iets anders te komen. Tof dat je hem goed vond in ieder geval, thanks!
Lekkere drive zit er in deze track. Petje af voor de productie, klinkt top. Vocals hadden er wat mij betreft misschien wel wat minder in mogen zitten, sporadischer.
Thanks, je hebt gelijk, de vocals zijn misschien een tikkeltje te nadrukkelijk aanwezig.
 
Fijne trancige of progressive (ik snap die hokjes nooit zo) track. Zou zo voorbij kunnen komen in mijn eigen playlists voor werk of lange autoritten. Ben alleen niet kapot van die lispelende pornostem. Verder erg geslaagd :okdan:
 
Track klinkt erg profi en kan zo op de radio.
Vind hem niet spannend, ik mis een overall thema. Vocals is niet mijn smaak. Mix & sounds zijn het beste wat ik als commentaar kan leveren.
 
Echt heel erg lekker. Als dit kabbelen is, ben ik fan van kabbelen. Tijdens de eerste helft van de track moest ik steeds denken aan Welcome to the Pleasuredome in een 2023 jasje. Heel erg lekker. Ook van jou moet ik meer tracks gaan beluisteren merk ik.
 
Back
Top