Crumar Spirit reissue

Crumar Spirit, eerste snelle geluidsdemo van de aanstaande heruitgave uit 2023 De rare maar iconische Italiaanse analoge synthesizer maakt een comeback
28 juli 2023 Synth Anatomy Hardware, Nieuws, Synthesizers 0

SYNTH ANATOMY gebruikt affiliatie- & partnerprogramma's (grote rode knoppen) om een deel van de activiteit te financieren. Als u deze gebruikt, steunt u de website. Bedankt!

De rare maar iconische Italiaanse 2-oscillator analoge Synthesizer Crumar Spirit uit 1983 zal in 2023 een comeback maken.

We wachten nog steeds op een officiële aankondiging van Crumar over de heruitgave van de Spirit analoge synthesizer. Maar nu is er licht in de tunnel. Hainbach heeft voor morgen een video aangekondigd waarin hij de nieuwe Spirit Synthesizer gebruikt.

Volgens de videobeschrijving van Hainbach werkte het Museo Del Synth Marchigiano samen met Crumar om dit instrument weer tot leven te brengen, waarbij het zo dicht mogelijk bij het origineel bleef. Hij zegt ook dat ze veel van de mechanische en gebouwde problemen van het origineel hebben opgelost. Als je op de video klikt, krijg je een geluidsteaser van 1 minuut van de nieuwe Spirit.



1690650521526.png
 
Wat mis je? Voorschot is 2k. Dan weet je ook hun kost. Projectje dat 200k opbrengt, iemand? Nee vast niet 😆
en elk vd 100 krijgt al midi. Maar daarvoor moet je t filmpje kijken en de comments lezen
 
In de video werd volgens mij gezegd dat die juist geen midi zal hebben. Ach maakt niet uit. Cv gate is ook goed.
 
In de video werd volgens mij gezegd dat die juist geen midi zal hebben. Ach maakt niet uit. Cv gate is ook goed.
De originele had n gat voor midi. Trouw hebben ze dat terug voorzien. Maar er was teveel vraag naar midi. Dus krijgen ze allemaal optioneel midi. Comment van Hainbach.
 
Back
Top