Crumar Spirit reissue

Crumar Spirit, eerste snelle geluidsdemo van de aanstaande heruitgave uit 2023 De rare maar iconische Italiaanse analoge synthesizer maakt een comeback
28 juli 2023 Synth Anatomy Hardware, Nieuws, Synthesizers 0

SYNTH ANATOMY gebruikt affiliatie- & partnerprogramma's (grote rode knoppen) om een deel van de activiteit te financieren. Als u deze gebruikt, steunt u de website. Bedankt!

De rare maar iconische Italiaanse 2-oscillator analoge Synthesizer Crumar Spirit uit 1983 zal in 2023 een comeback maken.

We wachten nog steeds op een officiële aankondiging van Crumar over de heruitgave van de Spirit analoge synthesizer. Maar nu is er licht in de tunnel. Hainbach heeft voor morgen een video aangekondigd waarin hij de nieuwe Spirit Synthesizer gebruikt.

Volgens de videobeschrijving van Hainbach werkte het Museo Del Synth Marchigiano samen met Crumar om dit instrument weer tot leven te brengen, waarbij het zo dicht mogelijk bij het origineel bleef. Hij zegt ook dat ze veel van de mechanische en gebouwde problemen van het origineel hebben opgelost. Als je op de video klikt, krijg je een geluidsteaser van 1 minuut van de nieuwe Spirit.1690650521526.png
 
SYNTH ANATOMY gebruikt affiliatie- & partnerprogramma's (grote rode knoppen) om een deel van de activiteit te financieren. Als u deze gebruikt, steunt u de website. Bedankt!

:D:D:D

Er staat ook nog "Only 100 units will be built of this beautiful analog synth. And will cost 3999€"
Tja, das niet veel. =)

 
Ze gaan er 100 maken voor 4K verkoopprijs, al die moeite en risico gaan ze nemen voor een omzet van 400K, ik mis hier iets..
 
Omzet, waarschijnlijk incl btw, dus de nettowinst is een heel stuk lager en moet waarschijnlijk nog gedeeld tussen meerdere personen.
 
tja, wie zit er nu op een crumar spirit te wachten....alleen die 100 waarschijnlijk....
 
tja, wie zit er nu op een crumar spirit te wachten....alleen die 100 waarschijnlijk....
Na die honderd zal de prijs alleen maar stijgen.Bezie het als een investering.
 
Heel gemakkelijk om niet te kopen. De kleur vh hout is net zo lelijk als de 1e minimoog reissue. Gelukkig maar want stukje geluisterd en klonk interessant 😅
 
Zat zelf wel even te GASSen met de vergeefse hoop dat het in de betaalbare range zou vallen. Deze Crumar heeft volgens mij wel een soort eigen sound, een wat agressievere minimoog.
Ik heb er ook een staan en deze bak klinkt echt goed hoor....met dat dubbele filter heb je ook aardig wat mogelijkheden. Clean of meer agressief, je haalt het er allemaal uit.
 
Wel sterk dat als je hainbach zijn link aanklikt naar de crumar website, je wordt doodgeknuppeld met waarschuwingen dat de website je privacy gaat schenden en achter je financiele gegevens zit
 
Back
Top