SF Contest - Beste Track 2007

Yeah, daar is ie weer!! Ik heb erg veel zin om dit jaar weer mee te doen!!

Leuk om te zien dat er al veel reacties en inzendingen zijn. Laten we hopen dat we meer kandidaten hebben dan vorig jaar.. hoe meer zielen, hoe meer vreugd!! :maffia::mexico::geslaagd:

Ben al een tijdje bezig om een nummer zo goed mogelijk af te mixen/masteren.. maar zit toch nog te twijfelen of ik misschien met een heel ander nummer mee moet gaan doen. (lees: een nummer wat ik nu nog moet maken... hehe..)

Succes iedereen!!! :dj:
 
vertel... :)

Ik had een post geplaatst met de vraag of er mensen waren die de songcontest van dit jaar zouden gaan organiseren, maar uiteindelijk had ik (bijna) besloten om de organisatie te doen met 2 andere SF leden, toen de mods besloten om het zelf te doen.

Maar echt helpen heb ik niet gedaan, meer het initiatief getoond om het te doen.. hehe.. dus eigenlijk krijg ik gewoon teveel lof nu.. hehe.. :engel:

Maar ik ben het helemaal met de beslissing van de mods eens, dat ze het beter zelf kunnen doen! Ik heb er vertrouwen in dat het dit jaar vet leuk/gezellig/cool/groots/ zal worden!! :okdan:
 
Maar ik ben het helemaal met de beslissing van de mods eens, dat ze het beter zelf kunnen doen! Ik heb er vertrouwen in dat het dit jaar vet leuk/gezellig/cool/groots/ zal worden!! :okdan:


Gelukkig zie ik er niet bij staan dat je er ook vertrouwen in hebt dat de uitslag zal kloppen, want afgelopen jaar was dat dus niet zo, maar dat is natuurlijk maar een onbelangrijk detail, ' vet leuk/gezellig/cool/groots/ ' is veel inderdaad belangrijker. 8)
 
Ja, ik kan niet achterblijven natuurlijk. Een paar songs gemaakt afgelopen maanden met mijn Modular. Hierbij de laatste, Contradictions genaamd. Die is niet zo lang en er zit wat drumwerk in. Stijl is EM/Prog (denk ik ..). De song bevat 16 audio tracks: 4 Modular, 7 Nord Lead 1, 1 Akai AX80, 2 Korg 900PS en 2 ZOOM RT-323 tracks. Sequences die de Modular aansturen komen van de Doepfer MAQ16/3.

De song: http://www.attorks.nl/sound/music/2007/Contradictions.mp3
Bit rate: 320kbps
Sample rate: 44,1KHz
File size: 13MB
Time: 05:36

Plaatje van het Pro Tools LE edit window van de song: http://www.attorks.nl/image/contradictions.jpg

Enjoy.
 
Bij deze ook mijn inzending voor de eerste keer! :)

Het is een ambient track met trance-invloeden:


Moments


Enjoy! :biertje:
 
Laatst gewijzigd:
Oké cool!

Ik denk dat ik dit jaar wel weer inzend.

Soms vraag ik me af of het stemmen net zo gaat als met het songfestival...

-C738... zéro points-

;)
 
Ik ben dit jaar niet zo aktief met tracks geweest, ik ben vooral bezig geweest om mijn oude nummers van betere geluidskwaliteit te maken. Heb eigenlijk alleen maar veel op synthforum zitten lezen en veel nuttige tips en trucks gevonden op dit geweldige forum!!

Dus ook al is dit een contest, kritiek en tips zijn welkom 8~

http://djtrx.com/profiles/Renee+L/-/Loopz

Oja, Keiharde techno... heb je gewaarschuwd
 
Back
Top