• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Roland JP8000, heeft TLC nodig.

Prijs
300 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont duidelijke gebruikssporen

supatunes

Ingeburgerd
Lid sinds
11 juli 2004
Berichten
50
Locatie
Tilburg
Te Koop:

Roland JP8000
Deze heeft wat mankementjes. Batterij zal vervangen moeten worden. De stereo uitgang heeft 'bekende' issues. Het efffect gedeelte heeft issues, waarschijnlijk is de printplaat eronder beschadigd. En moet bekeken worden. Verder werkt ie gewoon. Een handig iemand kan dit fixen. Voor iemand die echt interesse heeft in deze klassieker: kom langs en check zelf. Ik heb hem jaren geleden zelf voor 400 euro tweedehands gekocht, omdat ie een slechte naam had als 'de Trancebak'. Ik verkoop hem voor 300 eu

`PS: fotos op aanvraag
 
Back
Top