WoFI Sampler met keys van Kiviak Instruments

Screenshot 2024-04-23 at 23.18.48.png


WoFI is een Sampler die o.a via wifi verbinding maakt met internet en beschikt over een innovatieve effectmodule genaamd Texturer die elementen van glitch en granulaire synthese combineert om interessante en samples te creëren. Het compacte formaat en de intuïtieve interface zijn nice voor de reizende onder ons of niet zoveel ruimte willen opgeven. Bovendien wordt WoFI geleverd met een oplaadbare batterij, zodat je overal muziek kunt maken zonder je zorgen te maken over stroom. Je kunt ook je patches delen en toegang krijgen tot geluidsbanken van andere geluidsontwerpers via het mywo.fi communityplatform. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, WoFI biedt eindeloze mogelijkheden voor het verkennen van nieuwe sonische gebieden en het creëren van unieke geluiden.

Heb filmpjes op Yt gezien waar ie heerlijk gruizig overkwam.



DSP - Real-time verwerking (geen voorbewerking) - Interpolatiemodi: sample & hold, lineair, whittaker-shannon - Toonhoogte verschuiving - Tijd rekken - Beetje breker - Textuur - Emulatie van machinale rendering - Resonantietoestand variabel filter (12dB/o-24dB/o) - Parametermodulatie van verschillende bronnen: enveloppe, LFO, sequencer-automatiseringen, externe modulatie (CV/MIDI), after touch, touch strip - Texturer: zelfmengende renderer op basis van granulaire bemonstering – 8 korrels – multi tap harmonizer.

PRIJS!? iemand?

Screenshot 2024-04-23 at 23.27.36.png
 
"Beetje breker" is ook goed gevonden! De titel had dan ook "Bemonsteraar met sleutels" moeten zijn.
 
Haha ja hij wordt nu een beetje gehyped en is nog niet op de markt dus dacht dat jullie liefhebbers wel zeer onder de indruk zouden zijn :D
 
Wel vreemd dat het bedrijf Kiviak Instruments heet. Kiviak is een Inuit delicatesse die vaak bovenaan lijstjes staat met betrekking tot bizar of goor (vanuit Westers oogpunt) voedsel. Ik hou zelf van veel verschillende soorten spijzen maar dit zou toch een 'pass' zijn om zelfs maar te proberen/proeven...


Kiviak - bizarre Inuit delicacy
 
haha, ik heb 32mb op mn Drumlogue.. voor 2 slots haha. En nee geen 12bit 44 maar 32bit/48khz.. Maar weet je met mono en korter dan een paar seconden heb je er alsnog honderden. En wofi is ook een meer in de Cloud piece of kit.
 
En wat dacht je van wel 100mb geheugen ! WOW

En "fancy" zelfgemaakte geheugenkaartjes ipv SD slot. Vooral geen standaard gebruiken want anders kan je er geen geld uitslaan.
Cloud Access is ook leuk tot het bedrijf beslist dat het te kostelijk is om hun servers te runnen.
Los daarvan ziet het er best een leuk speledingetje uit.
 
Back
Top