DJBroadcast 10 Jaar met o.a. Testlab in samenwerking met Pioneer & SAE

DJBroadcast

Nieuwkomer
Lid sinds
23 februari 2011
Berichten
14
10 jaar music, art & lifestyle, 10 dagen feest

Tussen 29 juni en 7 juli is het aan! Dan viert DJBroadcast zijn 10-jarig bestaan met een serie gratis evenementen op en rond het Westergasterrein. Er worden onder andere een Launch Party in de Westerunie / Westerliefde, een voetbaltoernooi, een expositie, een filmavond en een exclusieve editie van DJB Testlab georganiseerd. Als uitsmijter zendt DJB FM twee dagen live uit vanaf het Pitch Festival.

Van een dj-blaadje op krantenpapier en een website in smaakvol smurfenblauw, is DJBroadcast in 10 jaar tijd tot een volwassen mediaplatform uitgegroeid, dat zich richt op music, art, and lifestyle. Since 2002, dus er mag gedanst worden.

De week wordt gelanceerd op 29 juni in de Westerliefde / Westerunie met optredens van A Made Up Sound, Joost van Bellen, DJ Promo, Bart Skils, Mr Wix, Gomes, William Kouam Djoko, Aron Friedman en een bijzondere, internationale mystery guest.

Bekomen van de kater is iedereen welkom om DJB op 1 juli te komen supporten bij een vriendschappelijk potje voetbal tegen onze collega’s van onder meer Appelsap, Vage Gasten, Vice en 22tracks. Na afloop kan iedereen aanschuiven in de Westerunie, waar de EK-finale op een groot scherm zal worden vertoond.

Op 2 juli presenteert DJB een exclusieve sneak-preview in Het Ketelhuis. De mooie, broeierige film 7 Days in Havana is geregisseerd door o.a. Benicio del Toro, Julio Medém en Gaspar Noé. Dj Mark the Machine spint geheel in lijn met het thema, fijne zomerse plaatjes.

Mr. Tit, Jay Sunsmith, The Things We Are, 310k, Dennis de Groot en Alexander Koning staan op het programma van 3 juli. In de Westerunie zullen deze kunstenaars via een kijkdoos het publiek een kijkje gunnen in hun hoofd. Letterlijk. Dj Eelco Couvreur zorgt voor muziek en Stolichnaya voor de cocktails.

Ook aan de technerds is gedacht. Op 4 juli organiseren Pioneer en SAE Institute exclusieve workshops. Pioneer presenteert onder meer de RMX-1000 en SAE brengt je de fijne kneepjes van Maschine en de Native Instrument Traktor Scratch bij.

Ten slotte is DJBroadcast FM in het weekend van 6 en 7 juli bij het Pitch Festival. Onder de bezielde leiding van hoofdredacteur Job de Wit zullen er interviews, optredens en exclusieve sets vanuit de radiostudio ten gehore worden gebracht.

Alle kaarten zijn gratis en te verkrijgen via www.djbroadcast.nl/10. Wees er wel snel bij, want op=op!


Voor meer informatie en beeldmateriaal ga naar: http://djbroadcast.pressdoc.com/32735-10-jaar-djbroadcast
 
Back
Top