• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Powertran Transcendent 2000

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ElektracidZ

Ouwe rot
Lid sinds
25 mei 2004
Berichten
989
Een Powertran Transcendent 2000 in goede staat.

Alle knoppen (moog style) zijn aanwezig en werken. De synth heeft wat kleine krasjes op het metalen frontpaneel en wat in het hout, maar als totaal ziet hij er nog erg goed en mooi uit. Een stuk of 3 toetsen reageren net wat minder als de andere (werken wel!), dat komt waarschijnlijk er al een tijdje niet op is gespeeld (dus inspelen of contactspray en dat is over).

De 2000 klinkt echt heel mooi. Het filter klinkt heel agressief (resonance kan héél ver open), ideaal voor drum 'n bass subbassen (met de cutoff dicht). Ik heb hier ook een korg ms10 staan en de 2000 blaast die echt weg. Er zitten ook leuke, minder standaard mogelijkheden op.

Zo kan je de intensiteit/vorm van de oscilator wijzigen en ook moduleren met de lfo (klinkt ie al snel als een 2 oscilator synth). Ook kan je de sample and hold, lfo met 2 golfvormen alle 3 tegelijk gebruiken (op pitch en/of filter).

specs in het kort:

1 oscilator: zaagtand (shape naar driehoek), blokgolf (shape naar pulse), sample and hold, lfo (sinus en blokgolf, allebei hebben een eigen knop en zijn dus tegelijk te gebruiken), adsr to pitch, noise, vcf, vcf-ad envelope, vca, vca-adsr envelope (kan loopen).

in en uitgangen: Hi en low (volume) out, VCF IN (filter ingang), gate in, cv in, vcf pedal in

Wil je meer info, stuur een pbtje!

Prijs : 500 euro

Ophalen heeft voorkeur, versturen kan in overleg.
 

Attachments

  • Q==.jpg
    Q==.jpg
    26,4 KB · Bekeken: 111
  • zD+O7J+Xw==.jpg
    zD+O7J+Xw==.jpg
    18,2 KB · Bekeken: 84
Powertran Transcendent analoge monosynth

Powertran Transcendent analoge monosynth

Nog steeds te koop doordat kopers maar niet op komen dagen of niet meer reageren na de synth gereserveerd te hebben.

Synthforumleden kunnen de synth deze week komen ophalen voor 450 euro.
Hij is in erg goede en mooie staat, 1 kras op het hout rechts, voor de rest
zul je moeten gaan zoeken. Het metalen bedieningspaneel ziet er erg goed uit.

3 toetsen reageren net wat minder, wat minder, ze doen het dus wel. Staat al een tijdje stil, vandaar, dus lekker mee gaan spelen en dan is dat zo opgelost.

De synth is niet zo bekend, maar hij klinkt er lekker. Vooral het filter scheurt er flink op los, de resonantie is niet normaal! Lompe kicks, bubbelende basgeluiden trek je er zonder enige moeite uit!

hier wat mp3tjes (let op je speakers!):
http://home.tiscali.nl/lostrecords/2000/mp3/

Eigenzinnige functies: je kan de vorm van de oscilatoren veranderen van zaagtand naar driehoek en van blokgolf naar pulse. Dit veranderen/shapen kan je ook moduleren met de LFO. Zowel lowpass als bandpass filter. Filter ingang, haal je externe audio door het filter van de synth heen.

synth in het kort: 1 oscilator: zaagtand (shape naar driehoek), blokgolf (shape naar pulse), sample and hold, lfo (sinus en blokgolf, allebei hebben een eigen knop en zijn dus tegelijk te gebruiken), portamento, noise source, adsr to pitch, noise, vcf (lowpass, bandpass), vcf-ad envelope, vca, vca-adsr envelope (kan loopen).

in en uitgangen: Hi en low (volume) out, VCF IN (filter ingang), gate in, cv in, vcf pedal in
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    270,6 KB · Bekeken: 92
  • 2.jpg
    2.jpg
    295,8 KB · Bekeken: 81
  • 3.jpg
    3.jpg
    84 KB · Bekeken: 80
  • 4.jpg
    4.jpg
    84,9 KB · Bekeken: 85
  • 5.jpg
    5.jpg
    46,3 KB · Bekeken: 81
Bericht door een moderator:
Samengevoegd. Lees aub even de marktplaats-faq.
 
ongelooflijk, koper ziet af.

Dus deze mooie transcendent (zo vind je er snel geen meer) weer beschikbaar, alleen voor personen die 'm ook binnen een paar dagen kunnen komen ophalen aub!

verzenden kan ook eventueek
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top