• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Echo Mia geluidskaart

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ez`

.:.
Lid sinds
31 mei 2004
Berichten
572
Locatie
a'dam
Ik heb twee Echo Mia geluidskaarten te koop vanwege de overstap naar een firewire-based geluidskaart.
Het gaat om een Echo Mia MIDI en een gewone Echo Mia. De MIDI versie heeft als extra een 1-in/1-out midi-interface.

Beide kaarten verkeren in nieuwstaat en werken dus 100%.

De gewone Mia:
0,1425,sz=1&i=19527,00.jpg


De Mia MIDI:
ec_miaMIDI.jpg


De kaarten hebben dus 2 gebalanceerde 1/4" jack inputs en 2 gebalanceerde 1/4" jack outputs, alsmede SPDIF input en output. Uiteraard hebben ze ASIO drivers en is er een heel lage latency haalbaar met deze drivers. Er zijn ook WDM en GSIF drivers voor deze kaarten. Bovendien zit er een erg flexibele software-mixer bij waarmee je de beschikking hebt over 8 'virtuele outputs' en dus allerlei complexe routings kunt maken.

De AD/DA converters van deze kaarten staan bekend als zo'n beetje het beste wat je kunt krijgen in de prijsklasse <500 euro. SoundOnSound gebruikte deze kaarten dan ook lange tijd als referentie-kaarten, zie review:

SoundOnSound review

De specs vind je op de site van Echo zelf:

Echo Mia specs
Echo Mia MIDI specs

De gewone Mia mag weg voor 75 euro.
De Mia MIDI verkoop ik voor 85 euro.

De kaarten zijn te zien/beluisteren/te koop in Amsterdam.
Verzending is ook mogelijk, dan komen er 7 euro verzendkosten bij.
 
De Echo Mia MIDI is verkocht!

Dus alleen nog de normale Echo Mia te koop, voor 75 euro! Een koopje voor deze kaart - ultiem voor als je veel met software werkt (vanwege de uitstekende geluidskwaliteit en flexibele routing). Nogmaals, de kaart verkeert in nieuwstaat en heeft sinds ik 'm in de winkel heb gekocht (voor 300 euro indertijd) alleen maar binnenin m'n PC gezeten en is dus nog 100% in orde.
 
Schopp!

Een Echo Mia voor 75 euro! De ultieme geluidskaart voor een software-based setup; fantastische geluidskwaliteit!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top