• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg Kaoss Pad versie 2 wegens aanschaf versie 3

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ykaruzo

Gedeactiveerd account
Lid sinds
7 oktober 2005
Berichten
960
Korg Kaoss Pad versie 2 wegens aanschaf versie 3 Perfecte staat + manual en org. adapter

Vaste prijs € 120 incl. aangetekend opsturen / kost momenteel nieuw € 343

http://www.korg.com/gear/info.asp?a_prod_no=KP2&category_id=2

http://www.peterverspuy.nl/cgi-bin/x/6013.html

Let op !! wordt uitsluitend opgestuurd na vooruit betaling op mijn girorekening, om te beluisteren uit te testen er over te praten heb ik helaas geen tijd, ben je bang dat ik niet betrouwbaar ben, dan heb je het helemaal mis, maar toch even goede synthvrienden.
 

Attachments

  • kaoss2.jpg
    kaoss2.jpg
    52,6 KB · Bekeken: 73
Ik wordt er zo moe van

Ik wordt er zo moe van

Nou zet ik in mijn advertentie dat de Kaoss Pad in perfecte staat is, en ja hoor krijg ik van een Belg weer de vraag of er krassen op zitten. =(
 
VERKOCHT

VERKOCHT

Zo de Kaoss pad 2 krijgt een nieuwe eigenaar, tof apparaat gaat hij veel lol van hebben, ik ga nu voor de versie 3 en volgend jaar voor versie 4 enz enz en ben met versie 1 begonnen zo gaat dat,



:slotje:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top