Powercore 2.0 software

jostiii

Patch Slet
Lid sinds
15 september 2002
Berichten
395
Locatie
Roosendaal, NL
TC Electronic releaset begin januari 2006 een nieuwe versie van de Powercore software (2.0)

Behalve een nieuw fris uiterlijk en wat meer instellingen is het nog onduidelijk of er ook daadwerkelijke performance verbeteringen zullen zijn. Wat wel nieuw is is dat je een berg plugins erbij krijgt met een demo license. Wat daarbij wel aardig is, is dat je PER PLUGIN zo'n 20 uur demo tijd krijgt. In totaal mag je dus 140 uur lang demo plugins gebruiken, fully functional, dus niet dat met soundonderbrekingen en andere conventionele demo-beperkingen.

Zie ook:
http://www.tcelectronic.com/Default.asp?Id=7177&AjrThmPg=0
 
Waarschijnlijk doen ze dat van die demo's omdat UAudio het ook doet.
Op zich wel flex want zo weet je tenminste of die nieuwe pluggo vet is of nie.
 
Gelden die trial periodes nou ook voor plugins niet van TC zelf, zoals de Sony Oxford bundle? Dat kan ik niet helemaal uit de text opmaken. Wat ook handig is, is dan audio te bouncen als je eenmaal je instellingen hebt gevonden om zo lang mogelijk met de trial tijd te doen (sorry, goedkope Nederlander praat }:| ).
 
Neen, de demo periode geldt alleen voor "tc distributed" plugins.

Onderaan de pagina staan de namen van de plugins waarvoor de 20-hour-per-plugin-non-crippled-demo-time geldt. En dat zijn allemaal TC plugins, niet de Sony Oxfords.

Maar ik ben wel benieuwd naar met name de mastering plugins X5 en MD3.

The optional TC plug-ins with 20 hours of fully functional demo time are: Assimilator, DVR2, Dynamic EQ, Intonator HS, MD3, MasterX5, Nonlin2, DeNoise, Restoration Suite, TC Thirty, VoiceModeler, VSS3.

Groet,
Joost.
 
Powercore 2.0 is nu beschikbaar. Erg cool dat je 20 uur de volledige tot je beschikking hebt. Het tellertje gaat lopen als je een plugin inschakelt en stopt weer als je hem weer deactiveert. Genoeg tijd dus om één en ander uitvoerig te testen!
 
Back
Top