Project-domination 12-11-2005 De Kade (zaandam)

E-Mash

Stamgast
Lid sinds
14 april 2004
Berichten
218
Voor de vierde keer in successie zal Project-Domination haar gelijknamige feest in De Kade in Zaandam organiseren. De Kade staat bekend om zijn harde geluid, gezellige atmosfeer en, boven alles, lage prijzen!

Op Project-Domination worden grote namen naast een aantal frisse talenten voor de toekomst op het gebied van donkere en industriële hardcore gepresenteerd! Een aantal van de artiesten die reeds bij Project-Domination hebben opgetreden zijn: Hellfish, The Outside Agency, Ophidian, Promo, D-Passion en E-Noid.

Op 12 november presenteert Project-Domination van 23:00 tot 06:00 haar meest gewaagde en geïnternationaliseerde line-up tot nu toe. Sommige artiesten zijn al behoorlijk gerenommeerd, anderen zullen juist nog ontdekt moeten worden.

Line Up
Manu Le Malin, de turntable wizzard, is een van de stichters van de industriële techno, hardcore en terror sound en heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig. Door zijn fantastische mixkwaliteiten en scratches geniet deze Fransman al jarenlang steeds meer aanhangers. Verbazingwekkend!

StormTrooper is een van de oprichters van SCUM Records, een hardcore/breakcore/speedcore label uit Duitsland. In Nederland staat hij vooral bekend om zijn release op Industrial Strength genaamd Headline Deadline met onder andere de track Todesvögel. Deze Oostenrijkse soldaat heeft Nederland nog niet vaak aangevallen, maar hij zal onze verdedigingswerken deze keer zeker proberen te doorbreken!

Endymion is een bekende naam in de scène, dus je weet wat je kunt verwachten… Of toch niet? Speciaal voor deze avond zal Endymion een exclusieve Supreme Intelligence set draaien! Dit hebben zij nog nooit eerder gedaan, maar ze hebben veel zin om al hun ouwe klappers nog een keer voor publiek te draaien. De Enzyme hits laten ze voor een keer thuis.

Live on stage en voor de eerste keer in Nederland te bewonderen: Ybrid. Deze Française brengt de apocalyps naderbij met haar ruwe kicks en duistere strings. Na een aantal sterke releases voor onder andere Epileptik, Xunk en haar eigen Ark-Aik label is het tijd dat jullie kennis met haar maken.

E-Mash, de oprichter en main-resident van Project-Domination, zal een battle aangaan met Quid:Pro:Quo, een nieuwe resident. Geen concessies deze keer, maar alleen ruwe en pompende techno, hardcore, breakbeats en wat al niet meer!

De avond zal worden geopend door Yoyok. Deze getalenteerde DJ uit Indonesië staat bekend om zijn mix van diepe, genadeloze harde en industriële techno. Hij heeft eerder gedraaid voor Awakenings en in de Thunderdome tent op Nature One, dus hij voelt zeker aan wat jullie nodig hebben.

Naast dit alles is de organisatie momenteel nog bezig met een heuse Surprise Act om de avond tot een goed eind af te breaken!

Uiteraard zal onze vaste Ceremoniemeester MC Pluck D de artiesten voorzien van een waardige aan- en afkondiging en de crew voorzien van grappen en grollen backstage!

Timetable
23:00 - 00:00 Yoyok
00:00 - 01:00 E-Mash vs Quid:Pro:Quo
01:00 - 02:30 Manu Le Malin
02:30 - 03:30 Endymion
03:30 - 04:15 Ybrid (Live)
04:15 - 05:15 StormTrooper
05:15 - 06:00 ????????????

Hosted by: MC Pluck D

Overige info
Naast de hoofdzaal zal het [location=428] café weer openstaan voor de bezoekers als chill-out. Hier wordt bier geschonken in een glas onder het genot van wat rustgevende muziek!

Het kledingbeleid van [organization=390] is strikt! Geen voetbal/stedenshirts, geen kisten met opgerolde broekspijpen, geruite overhemden, bretels, extreem rechtse symbolen. You know the drill; please be so kind to open your fucking mind! Don’t imitate, but innovate!

Kaarten voor dit evenement à € 10,- (ex fee) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via ticketservice bij www.ticketmaster.nl, de 150 grotere postkantoren en de GWK kantoren. Kijk voor meer voorverkoopadressen en een routebeschrijving op www.kade.nl

Kaarten aan de deur kosten € 12,50

project-domination_flyer-vk



project-domination_flyer-ak
 
Back
Top