U-tech technofeest 17 december K-sjot te Utrecht

u-tech.nl

Nieuwkomer
Lid sinds
18 oktober 2005
Berichten
9
Locatie
Zeist
www.u-tech.nl

Zaterdag 17 december gaat U-tech los in K-sjot te Utrecht. Op deze avond gaan de beste U-tech (techno only) dj's gegarandeerd er een geweldige show van maken. Van swingende funky platen, tot stevige duistere techno later op de avond. De mannen van de avond zijn: Dystorsion en Dj Invite. Zij zullen deze avond gaan vullen met stevige technosets.

Dystorsion
DJ/organisator David Vriesenga, oftewel Dystorsion, staat al geruime tijd bekend om zijn liefde voor de Birmingham sound in combinatie met slepende ritmes en Ambient. Hij heeft naamsbekendheid opgedaan op evenementen als Defqon.1, Eclips, Innovate, Dutchtechno en zijn eigen Deflect. Verwacht veel oude (offbeat) platen met donkere beats die ervoor zullen zorgen dat de deuren om 04.00 uur stevig open zullen klapperen.

DJ Invite
Tim van Paradijs a.k.a. DJ Invite begon in 1997 met het draaien van zijn 1e plaatjes. Geïnspireerd door namen als: James Ruskin, The Prodigy, Robert Hood, Ben Sims o.a heeft hij door de jaren heen een brede smaak gekregen van Techno.
Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan op feesten door heel Nederland zoals: Reactor, Integrate, TeQnology, Planet Rose, Solid Grooves enz.
Naast Nederland heeft hij gedraaid in: Kroatie, Slovenie, Belgie, Frankrijk, Tsjechie, Estland en Oostenrijk.
Naast deze namen heeft hij o.a. gedraaid met: DJ Rush, Cristian Varela, Danilo Vigorito, Oliver Ho, Jay Denham enz.

Meer info @ www.dj-invite.com

Timetable U-tech dj's - TECHNO ONLY:
20.00 – 22.00 J-tech vs Kareem B
22.00 – 23.30 Doktor Know
23.30 – 01.30 Mexes
01.30 – 03.00 Invite
03.00 - 04.00 Dystorsion

U-tech.nl op partyflock

Lokatie U-tech
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top