Inland Empire

INLAND EMPIRE

Ouwe rot
Lid sinds
11 juni 2005
Berichten
980
Over enkele maanden is het zover :) Dan komt de nieuwe David Lynch productie in de zalen. Er is uiteraard nog niet veel over bekend en dat zal allicht binnen 10 jaar nog het geval zijn :D
Wat ik er van weet is dat de film voor het grootste deel in Polen is opgenomen en de rest in de Nevada Desert nabij Las Vegas. Hoofdrollen worden vertolkt door Laura Dern (Wild At Heart & Blue Velvet) en Justin Theroux (Adam Kesher in Mulholland Dr.). Its a mysterious love story. Wat volledig nieuw is is dat Lynch deze keer alles digitaal heeft gefilmd, dit is wat vreemd voor sommige kijkers en luisteraars omdat Lynch vooral werkt met prachtige beelden en kleuren en dat zou wat in het water vallen met DV, aldus de critici. Lynch gebruikte voor zn webproject; Rabbits met Naomi Watts ook DV. Hij vindt dit medium aanterkkelijker omdat hij dan vrijer is en alles kan wat ie wil.. en het is vlugger en goedkoper.
Muziek wordt natuurlijk weer verzorgd door de muzikant en componist: Angelo Badalamenti. In samenwerking met Lynch, zoals dat al altijd gebeurde sinds Blue Velvet. Badalamenti coachte bij BV Rosselini.
Dus, binnenkort allemaal naar de cinema voor INLAND EMPIRE (in hoofdletters) ! See you there :doei:
 
Back
Top