• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

korg wavestation sr te koop/ruil

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

the red eye

Ouwe rot
Lid sinds
18 augustus 2003
Berichten
922
Locatie
the D
Een in goede staat verkerende wavestation sr te koop/ruil dus. Ziet er netjes uit, ongetwijfeld wat krasjes op de kast van het in-het-rack-hangen, zoals meestal, maar de voorkant ziet er prima uit.
Inclusief de originele manual.

Te koop voor 230 euro, of te ruil voor een leuke sampler; het liefst een emu ding, bijvoorbeeld de esi32 of de esi 2000/4000.
 
Als het geen emu is, neem ik ook een yamaha met GOEDE draaiknoppen in overweging. Geen amai ofzo, is niet zo mijn ding. Ook geen hele ouwe bakken, gewoon iets met redelijk wat polyfonie, goeie filters, goede midi-controle en scsi.
 
schop, voor 220 euro.

wave.jpg
 
voor de mensen die het niet weten; dit is dus precies dezelfde synth als de wavestation a/d in een andere behuizing. Evenveel stemmen, dezelfde synthengine, etc.
Dus als je toch met de computer edit, of een presetgebruiker bent is dit een keuze die de helft goedkoper is:)
 
schupke

dus te ruil voor een;

emu esi 32
emu esi 2000
emu esi 4000
yamaha a3000
yamaha a4000
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top