Kick 3 komt eraan (nu in Beta)

Nap

Geräuschmacher
Lid sinds
17 januari 2007
Berichten
15.898
Locatie
Den Bosch
Een van de beste drumsynths krijgt een upgrade met Kick 3. Geregistreerde gebruikers van de huidige versie hebben meteen toegang tot de Beta. Release in oktober:

Onze multi-award-winnende KICK-drumplugin heeft zojuist een monumentale upgrade gekregen.

KICK 3 stelt je in staat om moeiteloos de perfecte kickdrum voor jouw tracks te boetseren, vorm te geven en te creëren, nu met baanbrekende nieuwe functies die geluidsontwerp naar nieuwe hoogtes tillen.

Je bent niet langer beperkt tot het zelf synthetiseren van het sub-element; KICK 3 laat je jouw favoriete kicksamples direct in de plugin importeren en analyseren.

Met KICK 3 kun je je oude samplecollectie nieuw leven inblazen en opnieuw creëren.

Ontdek nieuwe creatieve mogelijkheden met de baanbrekende Import & Analyze-functie van KICK 3. Voor het eerst kun je je persoonlijke bibliotheek met kicksamples naadloos in de plugin integreren en ongekende controle over hun geluid ontgrendelen.

Of je nu een klassieke kick wilt verbeteren of iets volledig origineels wilt creëren, de Import & Analyze-functie slaat de brug tussen sample-gebaseerde en gesynthetiseerde kickdrums.

Ons kicksample-importalgoritme is zorgvuldig ontworpen en verfijnd met behulp van duizenden kickdrumsamples uit een breed scala aan genres, wat ongeëvenaarde nauwkeurigheid garandeert.

Sleep eenvoudig je favoriete kickdrumsample in de plugin, en zie hoe KICK 3 zijn magie doet om de klik te isoleren en de sub opnieuw te synthetiseren.

Je hebt geen losse kicksamples nodig om gebruik te maken van deze functie. Wil je de kickdrum uit je favoriete nummer? Sleep eenvoudigweg het volledige nummer in KICK 3 en gebruik de ingebouwde tools om de kick te isoleren die je wilt analyseren en extraheren voor gebruik!

Je kunt nu kiezen tussen logaritmische of lineaire workflows, waardoor je de vrijheid hebt om over te schakelen naar een meer intuïtieve visuele weergave van wat je aan het doen bent.

Gebruik de LOG-schaal voor nauwkeurige controle over de toonhoogte van je sub, en schakel vervolgens over naar de LIN-schaal voor duidelijke visuele feedback bij het aanpassen van volumedinamiek.

Gebruik een referentietrack als een sidechain-ingang om KICK 3 te triggeren zonder handmatig MIDI te hoeven sequencen. Vervang of versterk kicks in je producties.

Onbegrensde creativiteit met 5 lagen tot je beschikking, waarmee je Kliks en Subs op elke laag kunt mixen en matchen. Creëer de ultieme kickdrum door geluiden te stapelen en te mengen in eindeloze combinaties.

We introduceren onze nieuwe Selective Keytracking-functie. Nu kun je precies kiezen welke knooppunten in je SUB-laag reageren op keytracking, waardoor je essentiële elementen onaangeroerd laat terwijl je toonhoogtevariaties op anderen toepast.

Dit betekent dat je kickdrum zijn krachtige lage frequenties behoudt over alle toetsaanslagen, waardoor je de vrijheid hebt om kicks te creëren die consistent, dynamisch en uniek zijn.

Een gloednieuwe FX-suite boordevol krachtige effecten zoals Clip, Tube, Wave en Tape Distortion, een Bit Crusher, Ring Modulator, Delay, Reverb, Filter, Drive, dubbele Compressors en een EQ. Pas deze effecten toe op een van de twee insertkanalen en stuur je vijf lagen erdoorheen voor gedetailleerde controle.

Bovendien kun je het masterkanaal gebruiken om de perfecte afwerking toe te voegen. Met deze verbeterde FX-sectie is het creëren van krachtige en unieke kickdrums nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vorm je kickdrums met uiterste precisie met onze geavanceerde 4-bands EQ, uitgerust met een realtime spectrale analyzer. Deze krachtige combinatie stelt je in staat om het frequentiespectrum van je geluid in detail te visualiseren, waardoor je nauwkeurige aanpassingen kunt maken aan elke band.

 
Ik heb afgelopen anderhalf jaar wat drumbakken gekocht en haal het meeste uit hardware nu, maar daarvoor gebruikte ik eigenlijk altijd Kick. Vind het een hele capabele drumsynth en ik zal ook zeker de upgrade naar 3 doen.
 
ik ben echt een fan van de fijnmazige pitch envelope control in kick2 maar mis goeie en toegankelijke sample capabilities. Hopelijk hebben ze dit beter toegepast in kick3. Zoja, i'm all in.
 
Back
Top