• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Te koop: Novation Peak met stand + Erica Synths Zen Delay

Prijs
1 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Eurorakker

Nieuwkomer
Lid sinds
12 november 2019
Berichten
2
Locatie
Amsterdam
Heb een zo goed als nieuwe Novation Peak in de aanbieding, met originele metalen stand. Super klinkend werkpaard met veel mogelijkheden, denk bij iedereen hier een bekende. Originele houten zijkant, adapter, usbkabel en doos zitten er bij. Mag weg voor 950,-

En een bloedmooie Zen Delay van Erica Synths, 1 van de mooiste delays om achter een synth te zetten in mijn opinie mede door de 3 te gekke filtermodes. 2 kleine krasjes op de Ninja Tune letters maar verder niks dat de pret mag drukken. Mag weg voor 450,-

De 2 passen niet meer helemaal in mijn workflow en mogen plaats maken voor andere hebbedingen. De Zen Delay evt te ruil voor een Empress Echosystem. Kan meer foto's sturen op aanvraag!
 

Attachments

  • IMG_1036.jpg
    IMG_1036.jpg
    231,8 KB · Bekeken: 75
  • IMG_1035.jpg
    IMG_1035.jpg
    179,9 KB · Bekeken: 70
  • IMG_1037.jpg
    IMG_1037.jpg
    185,9 KB · Bekeken: 68
Laatst gewijzigd:
Back
Top