• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Sequential Prophet 10 Module

Prijs
2400 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

burnberlinburn

Stamgast
Lid sinds
1 augustus 2009
Berichten
488
Top werkend en zeer goed bewaard gebleven
Sequentiële Prophet 10 Desktop
2499€ o.n.o.

Dit is de tiendelige versie, de meeste bands hadden in het verleden ‘slechts’ de Prophet 5, dus de vijfdelige versie. Sinds een update kan het ook 2 geluiden tegelijkertijd afspelen, d.w.z. splitsen en lagen

Trouwens, Sequential biedt na de garantie ook een reparatie van $ 25 aan. Factuur van de muziekwinkel van 21 april zit erbij.

Klassiekers uit de synthgeschiedenis, legendarisch geluid gebruikt door alle groten, ABBA, Orchestral Manoeuvres in the Dark, Tears for Fears, Thompson Twins, Thomas Dolby, Devo, Eurythmics, Soft Cell, Vince Clarke, Pet Shop Boys, Radiohead, Depeche Mode, Genesis, Duran Duran, Peter Gabriel, Jean-Michel Jarre, Kraftwerk, Pink Floyd, Steely Dan, Talking Heads, Bob Marley & the Wailers, de lijst is eindeloos

huidige NP 3399€

Betaling zou via IBAN of afhalen in Beieren, vlakbij Donauwörth. Ik heb hier positieve recensies en ook veel op kleinanzeigen.de en modulargrid.
 

Attachments

  • 20240807_211009.jpg
    20240807_211009.jpg
    152 KB · Bekeken: 66
Back
Top