• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht K&M Spider Pro met extra B-tier

Prijs
240 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Dr. RiPsaw

Ouwe rot
Lid sinds
1 februari 2002
Berichten
1.845
Locatie
in een huis
K&M Spider Pro (18860) stand met extra "B" arm set.
Mooie en stevige keyboard stand in zeer goede staat, onderste tier is stevig genoeg voor een stage piano. Uit te breiden met meerdere accessoires. Kan zowel staand als zittend gebruikt worden (poten zijn zo gemaakt dat je je voeten er goed onder kwijt kunt). Compact in te klappen/vouwen.

Stand is alleen gebruikt in de studio, maar leent zich uitstekend voor live gebruik op het podium (daar heb ik nog een tweede exemplaar voor). Gaat weg i.v.m. wijziging in opstelling in studio.
 

Attachments

  • SpiderPro1.jpg
    SpiderPro1.jpg
    154,5 KB · Bekeken: 59
  • SpiderPro2.jpg
    SpiderPro2.jpg
    137,4 KB · Bekeken: 47
  • SpiderPro3.jpg
    SpiderPro3.jpg
    148,2 KB · Bekeken: 47
Back
Top