MKI & ERICA SYNTHS – EDU LABOR (prototyping)

Screenshot 2024-06-19 at 18.41.30.png


Ik kwam dit nieuwe product tegen van een reeks die vast bekend is van Erica synths en consorten.
Persoonlijk ben ik steeds meer met de electronische kant van geluid en synthese bezig en de Soma Utilities heeft me geinspireerd.
Zo ben ik ook de Elenco XK-700 tegengekomen:
Screenshot 2024-06-19 at 18.45.04.png

Maar terugkomend op de MKI &Erica S. EDU Labour. Dit ziet er wel erg mooi uit voor de beginner zoals ik.
Ik weet inmiddels dat we leden hebben die dit in 10 minuten zelf opzetten of al een heel lab hebben haha.
Maar voor rommelaars zoals ik durf ik dit wel aan en ben enthousiast en wellicht ook iets voor andere leden.

Functies:
Een ingebouwde dubbele voeding die Eurorack-compatibele spanningen produceert, met ingebouwde overstroombeveiliging voor veilig experimenteren.
Een modulair interfacegedeelte met 16 sleuven voor potentiometers, aansluitingen en schakelaars een puls/driehoek/sinus oscillator (audio & LFO bereik) Een multi-mode envelopgenerator die wordt bestuurd door een premium drukknop een gebufferde variabele stuurspanningsbron een uitgangsversterker met variabele versterking een speciale hoofdtelefoonuitgang en een lijnuitgang voor het opnemen, verwerken en analyseren van het signaal een uitbreidingssleuf voor het installeren van gespecialiseerde prototyping-tools een beschermend deksel om een breadboard mee af te dekken.

Meer info:

 
Ik vind dit wel interessant. Al een hele tijd loop ik met het idee om zelf wat te experimenteren met eurorack icm electronica. Daar is dit perfect voor.
 
Ja dat lijkt mij ook, er kan linksboven ook een oscilloscoop module geplaatst worden maar die zie ik nergens nog te koop. Zit niet in het uitgebreide pakket.
 
Back
Top