• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Eurorack diverse

Prijs
1 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

MauritsR

Nieuwkomer
Lid sinds
31 juli 2013
Berichten
23
Te koop!
(op dit moment geen interesse in ruil).

Verbos Harmonic Oscillator. 600. In super goede staat, met kabel en schroeven. Geen originele doos.
Strymon Magneto. 540. Zo goed als nieuw staat. Audio kwaliteit van dit ding is ongekend. Heb het geld helaas nodig..geen originele doos. Verder alle toebehoren.
Intelijel Shapeshifter. 570. Super goede staat. Ongekende diepte en veelzijdigheid. Daarom ook wel een serieuze leercurve. Op de doos na helemaal compleet.
ADDAC 206 Switching Sequencer. 220. Zo goed als nieuw. Kwaliteit is geweldig, zoals alle spullen van ADDAC. Compleet minus originele doos.
Noise Engineering Zularic Repetitor. 200. Goede staat. Compleet minus originele doos.

De originele verpakkingen ontbreken, maar ik het uiteraard voor alle modules passend verpakkingsmateriaal. Hoofdzakelijk doosjes van andere modules en uiteraard bubbel wrap ter bescherming.

Op te halen in Amsterdam of tegen kleine meerprijs te verzenden.
Prijzen zijn vast, dus aub geen onzin biedingen.




IMG_4427.jpeg
IMG_4428.jpeg
IMG_4430.jpeg
IMG_4424.jpeg
IMG_4425.jpeg
IMG_4429.jpeg
 
Verbos Harmonic en Magneto zijn verkocht!

Shapeshifter en ADDAC Switching Sequencer nog beschikbaar.
Shapeshifter price drop 480 en ADDAC 200.
 
Back
Top