• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg Monologue, Korg Electribe, Behringer ADA8200 (2x), RME Fireface 800

Aottens

Stamgast
Lid sinds
9 juli 2009
Berichten
417
Locatie
Sneek
Bij deze te koop aangeboden, ik heb wat andere dingen aangeschaft, of ben van plan dit te doen, dus deze apparaten passen niet meer in mijn setup.
Elk apparaat verkeert in goede staat.

- Korg Monologue, destijds nieuwe aangeschaft, komt met adapter. - 200 euro
- Korg Electribe, blauwe studio versie, destijds nieuw aangeschaft, compleet maar zonder doos - 250 euro
- Behringer ADA8200 (2x beschikbaar) eventueel met Mutec TOSLINK kabels, echt zo goed als nieuw - 110 euro per stuk ex kabels, 120 met 2 kabels.
- RME Fireface 800, laten servicen door de importeur, heeft 3 jaar terug een nieuwe firewire chip gekregen, dankzij de goede driver support kan deze unit nog even mee! - 650 euro.

Als je denkt een beter voorstel te hebben, stuur een berichtje. Verzenden is mogelijk, afhalen ook, in overleg, foto's zijn op aanvraag.
 
Last edited by a moderator:
Back
Top