• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Synthetic Music Systems analoge, semi-modulair 19" 4 HE rack-systeem IZGST

levka

Verkeerd in goede staat
Lid sinds
12 september 2002
Berichten
2.638
Locatie
Amsterdam
Synthetic Music Systems (sms) analoge, semi-modulaire uitgebreide 19"; 4 HE rack-synthesizer uit de UK in zeer goede staat.
Vrij zeldzaam systeem dat bestaat uit twee Mars units (1 HE p/s) en centrale Planet 7 patch & utility module (2 HE).

Omvat in totaal 2 vco's, vcf's (24db/oct), adsr's + vca's, vc-lfo's + diverse utility functies (multiple, mixers, slew limiter, etc.)
Geheel is tussen de twee mars units en de planet 7 via de achterzijde te pre-patchen.
21 X 4 patchpunten aan de achterzijde om alles naar wens te normaliseren, zowel audio als cv signalen zijn ook volledig op de voorzijde v/d planet 7 patchbaar.
23 X 2 + 14 x 2 patchpunten aan de voorzijde om snel eigen patches in te stellen.
Is ook een prima basis voor, of uitbreiding op, Eurorack of ander modulair systeem.
Incl. Netsnoeren, manual. + 42 Normalisatie patch-snoertjes voor achterzijde + 10 patch-snoertjes op lengte naar wens tbv patchpanel voorzijde.

Systeem is aan te sturen via midi-cv converter (niet inbegrepen), of een midi-keyboard/sequencer met cv/gate out (bijv. Arturia keystep/beatstep/minibrute/etc.
Optisch en in technisch in topstaat. Gebouwd als een tank in metalen behuizing. Alle potmeters staan vast op de frontplaat.

Paar kleine krasjes op topzijde achter; niet storend of zichtbaar vanaf voorzijde. Rack-oren zijn maagdelijk.

Meer info
https://www.soundonsound.com/reviews/sms-planet-7-system


800 E, geen ruilvoorstellen svp.
Te horen en zien in A´dam C.
Verzenden evt. Mogelijk tegen vooruitbetaling (IBAN, geen pp) tegen kosten en risico koper, maar voorkeur voor ophalen ivm gewicht en afmeting.

aanvullende pics stuur ik je graag per mail

SMS_1.jpg
SMS_3.jpg

SMS_5.jpg
SMS_4.jpg
SMS_6.jpg
 

Attachments

  • SMS_2.jpg
    SMS_2.jpg
    78 KB · Bekeken: 110
Back
Top