• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Multi-Fx: Boss SE-50 + Sony HR-MP5

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Boemtsjak

tsjinge tsjinge boemtsjak
Lid sinds
12 december 2001
Berichten
2.011
Locatie
Noord-Holland
Te koop aangeboden:

Boss SE-50 stereo multi-fx processor 28 algoritmes, waaronder reverbs, delays, chorus, phaser, flanger, compressor, overdrive, vocoder, etc., parameters via MIDI aanstuurbaar, 100 user patches, 9,5 inch breed, technisch en optisch in goede staat, kleine modificatie: display contrast kan met draaiknop aan achterkant ingesteld worden (mod kan op verzoek weer verwijderd worden), inclusief handleiding en adapter.

prijs: 125 Euro

Sony HR-MP5 multi-fx processor 40 algoritmes, waaronder reverbs, delays, chorus, phaser, flanger, pitch shifter, ring mod, overdrive, etc., ingebouwde tuner, MIDI aansturing van parameters, 100 factory patches + 100 user patches, 9,5 inch breed, technisch en optisch in goede staat, backlight display is alleen niet al te helder meer, inclusief handleiding en adapter

prijs: 165 Euro
 
Last edited by a moderator:
Foto's SE-50

Foto's SE-50

:)
 

Attachments

  • se-50.jpg
    se-50.jpg
    35,1 KB · Bekeken: 55
Nog ff over de Sony: het display zelf werkt dus perfect, alleen de achtergrondverlichting is niet al te fel meer. Deze verlichting bestaat, net als bij de meeste Akai samplers, uit een lichtgevende folie, die na verloop van tijd steeds minder licht afgeeft. Een nieuw stuk folie kost zo rond de 5 Euro. Als je weet aan welke kant je een soldeerbout vast moet pakken, dan is 't ook geen probleem om deze folie er zelf in te zetten. :)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top