• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Minimax ASB Creamware Minimoog clone

patturik

Stamgast
Lid sinds
24 juni 2005
Berichten
197
Zeer zeldzame Minimax ASB module. Een digitale, polyfone clone van de welbekende minimoog. Het digitale aspect schrikt mensen af, maar deze module klinkt zo ongelofelijk goed! En hierdoor is de synth ook 12 stemmig polyfoon te gebruiken. Verder heb je effecten als chorus, en delay tot je beschikking en kun je je eigen presets opslaan. Ik heb hem met veel plezier gebruikt, maar ben nu toe aan iets anders. De klank en layout is echt nauwelijks te onderscheiden van een oude minimoog.

Er zitten hier en daar wat krassen en helaas is het bovenste houten plankje gespleten een keer. Ik ben het nu aan het lijmen met medium resultaat. Heeft ooit in een iets te krappe flightcase gezeten. Het apparaat werkt verder perfect en heeft de nieuwste firmware er op staan.

Prijs 700,-

Uit te proberen in Utrecht.
 
Nog even een paar foto's
 

Attachments

  • image_6483441.jpg
    image_6483441.jpg
    57,6 KB · Bekeken: 100
  • IMG_6649.jpg
    IMG_6649.jpg
    50,8 KB · Bekeken: 98
  • IMG_6647.jpg
    IMG_6647.jpg
    56,1 KB · Bekeken: 101
Back
Top