• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

LCD 240x64 met LED backlight

jvq

Ouwe rot
Lid sinds
7 juli 2016
Berichten
554
Locatie
Amsterdam
Nieuw, ongebruikt. LCD scherm 240x64 met LED backlight.

Gekocht voor een Kurzweil K2000R maar het display was een paar millimeter te dik. Dat heb je vaker met LED backlights helaas; het hangt af van de constructie van de synth of er speelruimte is voor een dikker display.

Dit soort scherm wordt in meer apparaten uit de tijd van de K2000R gebruikt. Het is kaal (geen headers oid dus je moet een beetje solderen om er wat van te maken. Ik heb niks gesoldeerd op dit exemplaar, want ik was zo slim om eerst te kijken of het überhaupt paste.

Prijs: €15 plus verzending.
 
Back
Top