• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland s-330, Korg KP2, Xiosynth, Volca Bass

Warius

Ouwe rot
Lid sinds
2 juli 2017
Berichten
551
Locatie
Dordrecht
Mooie Roland S-330 12 bit sampler met system disk, utility (sampling) disk, demo-, piano- en multipatch disk. En 26 lege en geformatteerde 720 kb diskettes (echte, geen 1.4 mb diskettes). Ook inbegrepen is een USB video-adapter (vgl. Easycap)met installatie cd zodat je op je pc-scherm kan werken, hoef je geen CRT-scherm te gebruiken. € 140.

Korg Kaoss pad 2, in goede maar gebruikte staat, met de originele adapter, € 70.

Novation Xiosynth 25 met adapter. Een hybride virtual analog synth en midi controller, met kras rechts van de meest rechter toets, toetsen wat vergeeld, derde zwarte toets van links moet je harder indrukken voor geluid. Maar oh my god, wat een fan-tas-ti-sche virtual analog synth, en dat voor maar € 40.

Volca Bass in gebruikte maar goede staat, enkel op de onderkant krassen. Met doosje en handleiding. € 80.
 
Back
Top