• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland MV8800 Production Studio

Presethead

Stamgast
Lid sinds
29 Maart 2006
Berichten
104
Te koop: Roland MV8800 Production Studio

Volledige studio in 1 machine. Hardware sampler, MIDI sequencer, audio recorder, effects en mastering suite.

Ooit eens grootse plannen gehad om volledig hardware live sets te doen en ook nog een tijdje dienst gedaan als main sequencer, totdat mijn huisstudio moest wijken voor de kinderkamer. Nu doe ik alles met software en staat hij al een tijdje niets te doen. Dat is wel heel zonde voor zo'n monsterbak.

Gebouwd als een tank, voor de hardware liefhebber. Leuke digitaal gemodelde effecten ingebouwd, waaronder de RE-201 Space Echo (tape delay) en een volledige SH style bass synth. Maxed out geheugen van 512MB. Interne 40Gb hard disk, maar even makkelijk als externe schijf via USB aan je laptop/PC te hangen voor importeren en exporteren van bestanden. Kan nog sneller gemaak worden door een SSD in te bouwen.

Zie de linkjes hieronder voor meer informatie en video's.

Vraagprijs: €500

Muis en extern TFT schermpje krijg je erbij.

Info op de Roland website
https://www.roland.com/us/products/mv-8800/

Sound On Sound review
https://www.soundonsound.com/reviews/roland-mv8800

Video met 1,5 uur discussie over de MV8800


SSD inbouwen


RZA demonstreert de MV8800 live


Diverse Beat Making filmpjes




 
Bump

Alleen als hardware sampler het geld al waard, maar hij sequenced ook nog eens retestrak al je midi en neemt je audio op. Allemaal in 1 robuuste machine.
 
Back
Top