• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

KOMA BD101 (Black), EHX 8 Step Program, Alesis Quadraverb

Lid sinds
27 augustus 2010
Berichten
252
Locatie
Utrecht
Hi Folks!

Ben wat spulletjes aan het wisselen, dus deze mogen weg. Ik zoek nog een Moogerfooger Ringmod, en een T-Rex Replicator. Die laatste is natuurlijk een stukkie duurder dan dit spul dus dan zullen we even wat moeten afspreken.

KOMA BD101
Limited Edition in het zwart.
Een wild dingetje! Het is aan de ene kant een VCA die met een LFO wordt aangestuurd. Theoretisch dus een tremolo, maar deze kan een stuk sneller en een stuk trager dan dat. De LFO heeft 3 waveforms, saw, reverse saw en square. Zeker de square is keihard en dus met Amount vol open een soort Aan/Uit. Hij heeft ook een external gate input als je zelf iets anders wilt gebruiken om de VCA aan te sturen.
De andere helft is een BBD delay die je kun underclocken zodat ie raar gaat doen. De delaytijd is CV controllable, net als de feedback.
Praktisch in nieuwstaat, nooit het podium op geweest.
250 euro, of 1 op 1 ruilen met een Moog MF 102 Ring Mod


EHX 8 Step Program
Eigenlijk een 8 step CV/Expresssion sequencer in pedaalvorm. Met Presets, kan gesynched worden aan midiclock en CV clock, met clock divisions. Je kunt instellen hoeveel steps de sequence moet hebben, hoe snel de glide tijd is, en de manier waarop ie loopt. (FWD, REV, One-Shot), en heeft 10 presets. Alle settings zijn met MIDI aan te sturen. Leuk speeltje maar ik heb al een zeer uitgebreide sequencer, en dit was een beetje een impulsaankoop:mexico:
Is nog als nieuw.
Prijs: 80 euro

Alesis Quadraverb
Eerste versie. Volledig midi-bestuurbaar multi-effect uit de eind 80's. Is voor sommige effecten heel geschikt, en het schijnt nogal een dingetje te zijn in de shoegaze-wereld/ Hij staat hier een beetje te niksen dus mag weg. Is nog in goede staat, wat krasjes op de bovenkant, maar dat zie je natuurlijk niet als ie ingeschroefd is :)
Prijs: 75 euro
 
Back
Top