• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Rhodes mark I stage 73

SpaceAgentSpiff

de aarde is een LFO
Lid sinds
2 april 2006
Berichten
524
Te koop: '77 Rhodes stage 73 mk I met bovenkant van een mkII (zodat je er wat bovenop kunt zetten), incl koffer / deksel, poten (kruis mist maar staat stevig), pedaal, paar reserve tines en onderdelen incl US maat dopschroevendraaier voor makkelijk afstellen van de pickups.

Prijs 900 euro, op te halen in Bennekom

Deze Rhodes heb ik vele jaren geleden gekocht in behoorlijk roestige staat. Daarna is er veel aan gebeurd: tonebars hebben een replate gehad, nieuwe grommets, tie-wrap action mod (dit is de versie met plastic hamers en felt op hamers). Instrument is in prima speelbare staat maar kan altijd nog wat meer liefde gebruiken, daarom geen hoofdprijs. Corrosie is nog aanwezig op het binnenframe, zoals te zien op de foto van het binnenwerk, maar dat heeft geen invloed op speelbaarheid of toon.
 

Attachments

  • stage73 1.jpg
    stage73 1.jpg
    47,6 KB · Bekeken: 112
  • stage73 2.jpg
    stage73 2.jpg
    65,3 KB · Bekeken: 89
Kleine correctie - de dopschroevendraaier hoort bij m'n wurly en niet de rhodes :facepalm: - die gaat dus niet weg.
 
Back
Top