• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop Roland Sonic cell in speciale koffer

Meltdown

Meltdown
Lid sinds
29 Maart 2012
Berichten
6
Locatie
Twente
Te koop: Roland Sonic cell in speciale koffer

De Sonic Cell voor computertoepassingen is net zo krachtig en veelzijdig als de grote Roland-synthesizers. Dankzij twee aansluitingen voor golfvormkaarten van de SRX-serie, de USB-audio-interface en de mogelijkheid zowel MIDI- (SMF) als audiobestanden (WAV/AIFF/MP3) af te spelen is de Sonic Cell de perfecte partner voor computertoepassingen en muzikanten die vaak alleen optreden.

Perfecte synthese voor computermuzikanten
128-stemmige module met nieuwe klanken, o.m. realistische akoestische instrumenten.
USB-audio-interface en USB Host-connector voor datadragers.
Weergave van SMF- en audiobestanden via de USB Host-aansluiting.
2 aansluitingen voor SRX-kaarten.

Compeet systeem, dus inculsief voeding en USB kabel. Alle manuals en programma's zijn aanwezig. De koffer krijg je er gratis bij.

Prijsindicatie: € 300,-
 
Back
Top