• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

unieke Nord Lead A1 incl. flightcase

ROGUE85

@wearerogue85
Lid sinds
23 juni 2005
Berichten
1.722
Locatie
Leut (BE)
Richtprijs: € 1250

Evt. ruilen tegen een Nord Modular Rack (eerste generatie) of een Nord Rack 2 (niet de X), mits bijbetaling van jouw kant.

De goedkope metalen zijkanten zijn vervangen door massief beuken zijkanten (30 jaar oude beukenplank). Deze panelen werden handgemaakt, -gebeitst (zwarte ondertoon, helrode boventoon) en -gevernist met matte lak op waterbasis. De originele zijpanelen krijg je er bij.

De bijhorende rode flightcase is op maat gemaakt (K-Teg Hasselt) en heeft een afneembaar deksel. De NLA1 is bespeelbaar en aansluitbaar terwijl deze op de bodemplaat staat (-> snel op te bouwen).

De NLA1 werd altijd met zorg behandeld en verkeert in perfecte technische en optische staat. De garantie na aankoop is helaas verstreken.
 
Last edited by a moderator:
Ik krijg wel wat mooie biedingen binnen voor de NLA1 alleen, maar ben toch echt van plan om dit samen te verkopen!
Deze case is op maat gemaakt van een NLA1 met DEZE zijkanten (andere vorm dan de standaard kanten!).
 
Ik zak naar €1200.
Het gaat hier in elk geval niet om een Bax B-stock model dat tweedehands verkocht wordt met winst.
 
nla1_1.jpg


nla1_2.jpg


nla1_3.jpg


nla1_4.jpg


nla1_5.jpg


nla1_6.jpg


nord_setup.jpg
 
Last edited by a moderator:
Back
Top