• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te Koop: Roland Fantom X8 inclusief flightcase

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Gjalt

Nieuwkomer
Lid sinds
3 januari 2016
Berichten
1
Dit fantastische workstation is voorzien van 88 toetsen en te veel geluiden en instellingsmogelijkheden om allemaal hier op te noemen. Die specificaties zijn allemaal terug te vinden op de website van roland (onder producten-fantom X8)

Een korte samenvatting resulteert in het volgende:
- Fantastische acoustische en elektrische piano sounds, top strings sectie en orgels en synthesizers waar je helemaal vrolijk van wordt!
- Uitgebreide sampler en 16 tracks interne recorder
- 2x stereo uitgang en stereo ingang, midi in en uitgangen en een veelvoud aan pedaalingangen.

De synthesizer is heel weining mee omgesleept, en heeft maar één enkel krasje. Voor de rest functioneerd alles zoals het zou moeten. Gaat ook alleen maar weg aangezien ik wat lichters zoek.
Dit topapparaat wordt geleverd inclusief:
- Beschermhoes Gewa
- Gator hard kunststof flightcase met wielen
- Roland DP-10 sustainpedaal
- Prima bak koffie bij het uitproberen van deze synthesizer.

Vraagprijs van 1000 euro.
Ik ben geintresseerd in een ruil met een Nord Electro of Nord Stage (76 toetsen) of een Kurzweil PC3 (76 toetsen).

Contact graag via PM of Marktplaats, dan wisselen we vervolgens wel telefoonnummers uit. De synthesizer staat in Idskenhuizen, in het zuiden van Friesland.
http://www.marktplaats.nl/a/muziek-...285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr

Foto's:
$_85.JPG


$_85.JPG


[FONT=&quot][/FONT]
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish
Detect language » Hungarian​

 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top