• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg ESX-1 + 64mb SM Card JJ Electronics tubes

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

magneteyez

Logical Social Disorder
Lid sinds
30 oktober 2003
Berichten
1.058
Locatie
helmond
Vanwege te weinig gebruik mogen de volgende apparaten in de verkoop:
Aangeboden in zeer goede staat verkerende Clavia Nordrack 1. Nog steeds de referentie voor virtueel analoge synthesizers.
De Nord Rack komt met rackoren en is 4 stemmig polyfoon. Deze is voorzien van de laatste software versie (2.6) en alleen in de studio gebruikt.
Vraagprijs 325 euro

Yamaha WX-7 + VL 70-m: Nog steeds de referentie voor de midi-sax. Voor realistische trompetten, saxofoon, hobo's, tuba's, woodwinds etc. uit een doosje. Ook voor effecten geschikt een mogelijkheid tot aansturen van synth via midi.
De set bestaat uit: digitale sax(wx-7), voeding sax, extra mondstuk en rietjes en de module. Sax en accessoires zitten in originele koffer.
Weinig gebruikt en daarom in de verkoop. Verkeert in goede staat, zowel optisch als technisch.
Vraagprijs 650 euro

EMU Proteus World: module uit de befaamde Proteus reeks van EMU, bomvol wereld instrumenten en percussie. Heeft net dat beetje extra aan je tracks.
Verkeert in goede staat. Koopje voor de vraagprijs van 100 euro.

EMU Virtuoso 2000 Orchestral bomvol orkest sounds. Dit is een verhaal apart. Voeding was defect, is verholpen door een externe voeding. Deze voeding maakt niet altijd goed contact dus als je aan de voedingskabel komt herstart de module. Als je de voedingskabel met rust laat werkt de module goed. Optisch in mooie staat. Vanwege dit euvel mag deze weg voor een vriendenprijs van 50 euro.
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    66,4 KB · Bekeken: 117
Foto's

Foto's

Hierbij nog foto's van de aangeboden waar
 

Attachments

  • image1.jpg
    image1.jpg
    65,7 KB · Bekeken: 104
  • image2.jpg
    image2.jpg
    66,4 KB · Bekeken: 96
  • image1 (1).jpg
    image1 (1).jpg
    65 KB · Bekeken: 104
  • image3.jpg
    image3.jpg
    59,5 KB · Bekeken: 103
  • image4.jpg
    image4.jpg
    41,8 KB · Bekeken: 104
Komt bij Korg ESX-1 met 64 mb smart media card en beter buizen van JJ electronics.
De ESX-1 verkeert in uitstekende staat

Vraagprijs 350 euro
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top