• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Octatrack, Nord Rack 3, Steinberg UR824, Roland A-80

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

mjbrands

Stamgast
Lid sinds
7 oktober 2010
Berichten
165
Het volgende mag weg. Bij voorkeur testen en afhalen in Eindhoven.

Elektron Octatrack - 999 euro
Aangeschaft op 29-11-2014, dus nog ruim 2 jaar garantie. In perfecte staat, met originele doos, 16 GB CF card, stevige PL-2 stofkap en de volgende twee soundsets: Central Sidstation en Caught on Tape: 808+909.

Nord Rack 3 - 750 euro
Ziet er bijna als nieuw uit en werkt perfect. Fantastische interface. Zit een zelf gemaakte set rackoren bij en heeft (de originele) rubberen voeten om hem als desktop te kunnen gebruiken.

5zns.jpg


Steinberg UR824 - 500 euro
Kort samen gevat: 8 uitstekende Yamaha D-PRE preamps, 192 KHz 24-bit DACs, zeer lage latency via USB, 2 x ADAT I/O en ingebouwde DSP effecten (o.a. Yamaha REV-X reverb). Kan ook via iPad bedient worden. Als nieuw in doos.

Roland A-80 master keyboard met polyfone aftertouch - 300 euro
Recent opgeknapt, waarbij backlight en batterij vervangen zijn. De aftertouch is aangepast, zodat je niet zo enorm hard op de toetsen hoeft te drukken om de aftertouch te gebruiken. Dit keyboard heeft polyfone aftertouch en genereert dus voor iedere toets afzonderlijk aftertouch (normaal zit er een aftertouch strip voor alle toetsen in). Alleen ophalen: weegt 25-30 kilo. Kan er eventueel een stevige Proel SPL250 keyboard stand + laag voor 2e keyboard (Proel EL450) bij doen.

Neem even contact op als je interesse hebt.
 
De Octatrack is weg, de Nord Rack 3 waarschijnlijk ook.

De bon van de Steinberg interface laat zien dat die eind november 2013 gekocht is.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top