• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

EASTWEST QUANTUM LEAP Symphonic Orchestra - Piano's - RA - Gypsy - Goliath

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

bengertje

Ingeburgerd
Lid sinds
15 januari 2009
Berichten
27
EAST WEST QUANTUM LEAP behoren bij de beste samples en virtuele instrumenten die er zijn voor PC / MAC.

Kunnen alleen samen verkocht worden! Totale nieuwwaarde 1850 euro!


Nu alles samen voor 500 euro.

Ik heb de volgende te koop:
- SYMPHONIC ORCHESTRA:

Symphonic Orchestra Gold Complete van Eastwest Quantum Leap is een gigantische collectie samples van orchestrale instrumenten. Strijkers, blazers, koren, percussie, al deze instrumenten worden gebruikt in talloze producties, van klassiek, tot pop tot dance.

Deze 33 GB grote sample bibliotheek is opgenomen in 24bit audio kwaliteit door Prof. Keith O. Johnson, het orkest is opgenomen in een grote concertzaal.

- PIANO's Gold
In dit pakket vindt u wereld beroemde virtuele piano's zoals de Bechstein D-280, Steinway D, Bösendorfer 290 en de Yamaha C7. De samples zijn echt op studiokwaliteit. Het is alsof u letterlijk achter deze vleugels plaatsneemt.

- GYPSY
Gypsy van Eastwest is een schitterend virtueel instrument voor uw Mac of PC. Dit pakket bevat samples voor het produceren en componeren van Gypsy muziek. U vindt onder andere vier verschillende accordeons, drie gitaren, percussie, trombones en violen.

De samples klinken vol en krachtig, en zijn gebaseerd op echte instrumenten.

- RA
Voor producers en componisten van wereldmuziek is de De RA plug-in van Eastwest Quantum Leap een aanrader. Deze virtuele software bevat instrumenten uit alle delen van de wereld, zoals Afrika, Europa, India, het verre en midden oosten, Turkije, Emiraten, Australië en nog veel meer. Alle samples hebben een sublieme geluidskwaliteit. U heeft ook een uitstekende controle over alle instrumenten, en zijn er veel parameters die u kunt aanpassen.

- GOLIATH
Goliath is een echt werkpaard met ruim 180 virtuele instrumenten waaronder drums, percussie, akoestische en elektrische piano's, keyboards, pop brass, orkestrale en musical sounds, koren, vocalen, new age ensembles, morphing atmospheres, synths bassen, leads en pads.


Dit alles inclusief handeleidingen en Dongle - Pace iLok !

(Zie ook mijn andere advertenties!)
 
Bericht door een moderator:
als ik het goed begrepen heb kan je licences van EWQL niet doorverkopen. wil je dat eens uitzoeken?
 
hmm het is wel belachelijk, maar daar staat inderdaad:

Transfer Restriction: A right to use the EASTWEST SOFTWARE is granted to the original end-user of the product (Licensee) and is NOT transferable. You may not rent, lease, lend, sell, redistribute or sublicense the EASTWEST SOFTWARE
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top