• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

EMU 0404 usb externe geluidskaart audio/midi interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

bengertje

Ingeburgerd
Lid sinds
15 januari 2009
Berichten
27
Unieke witte editie.
inclusief drivers


100 euro

E-MU's 0404 USB audio interface is zeer volledige en portable vier-in, vier-uit USB audio interface voor PC en Mac. De interface heeft 24-bit/192kHz opname- en afspeelkwaliteit, direct monitoring en talloze andere professionele toepassingen. Een voorbeeld hiervan is dat u uw instrumenten direct individueel of in stereo kunt voorversterken met E-Mu! De interface is ergonomisch vorm gegeven met een bedieningspaneel aan de bovenkant.
De techniek van de E-Mu 0404 USB audio interface:

De interface is voorzien van eersteklas 24-bits/192kHz A/D en D/A omvormers. Uw instrumenten of microfoons klinken ruisvrij dankzij de ultra-low noice preamplifiers. Ieder kanaal heeft zijn eigen gain tot +60dB, en een LED waarop is af te lezen of uw audio signaal overstuurd wordt.
Veel aansluitmogelijkheden:

De E-Mu 0404 is voorzien van een USB 2.0 aansluiting en stereo jack uitgang die is gecombineerd met een XLR uitgang. Voor het monitorgeluid heeft de interface een stereo jack hoofdtelefoon uitgang, die is te schakelen voor playback of als CUE voor DJ software. Daarnaast heeft de interface nog een S/P/DIF in/ uitgang voor MIDI toepassingen.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top