Live Kettel, films, DJ's, VJ's, etc 19 Sep Alphen a/d Rijn

sander

_
Lid sinds
17 juli 2001
Berichten
8.398
Locatie
Alphen a/d Rijn
Naked met live Kettel
dag Vrijdag 19 September 2003
tijd 21:00 - 03:00
prijs € 5,-
dj zaal Wires, Paul Deluxe, SC5 en Damasio
Aanstaande 19 September wordt de derde NAKED gegeven. Het idee achter NAKED is dat mensen zich creatief volledig bloot moeten kunnen geven. Bij NAKED gaat dit vooral via het gebruik van de computer: de nadruk ligt op elektronische muziek en met de digitale middelen gemaakte beelden.

Vanaf 21.00 tot 22.30 uur worden er in de kleine zaal dus korte films, clips en animaties gedraaid, deze keer van onder anderen Meam (van het label van Autechre) en Pleix, die een animatie hebben gemaakt voor Plaid.

Om 23.00 uur kun je in de grote zaal een zeer dansbare live set werwachten door niemand minder dan Kettel. Deze jonge Groninger (hij is nog maar 21 jaar) zit op het conservatorium en heeft al meerdere platen uitgebracht op het Rotterdamse elektro-label Dub en het internationaal bekende Planet-Mu!

Verder is het programma in beide zalen gevuld met meerdere DJ's en VJ's. Omdat de vorige keer veel mensen naar ons toe kwamen met de vraag of we meer uit de luisterhoek van de elektronische muziekscene wilden draaien zullen we hier in de kleine zaal meer aandacht aan besteden. Natuurlijk zullen we er samen met Kettel ook voor zorgen dat je in de grote zaal de hele avond kan feesten!

Als je je zelf ook bezig houdt met het maken van films en je wil dat wij jewerk laten zien, dan is daar een mogelijkheid toe. De lengte kan vari?ren van minimaal een paar seconden tot maximaal een kwartier. Meer informatie over inschrijving, de line-up en het feest in het algemeen kan je vinden op:

http://defekt.nl/naked/
http://www.hetkasteel.nl/
PS. De eerste 50 bezoekers krijgen deze keer een video-cd en de opbrengst van het feest wordt gedoneerd aan de Britse organisatie Rainforest Concern.
 
Back
Top