• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop: Nord Electro 4HP

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

thepianoman

Nieuwkomer
Lid sinds
31 december 2014
Berichten
3
Te koop aangeboden:

Nord Electro 4HP 73 toetsen

Prijs: ik wil er minimaal 1700 euro voor hebben (incl. hoes en bladmuziekhouder)

Fantastisch instrument met heel veel mogelijkheden (een mini nord stage is het eigenlijk). De Nord Electro serie met HP (hammer toetsen) wordt vaak zwaar onderschat. Het is een pracht instrument!

Weegt maar 11kg en je kan zelf alle fantastische piano sounds en andere geluiden toevoegen via een eenvoudig download programma van Nord (zie verder op de site van nord keyboards). Zelfs het toevoegen van je eigen samples is mogelijk.

Extra over te nemen zijn de hoes en bladmuziekhouder.

De piano is echt als nieuw, heel zuinig op geweest. Een 2e hands prijs voor een eigenlijk nieuwe piano! (FOTO's OP AANVRAAG)


ps. ik mail altijd binnen een dag terug


MEER INFO:
De Electro 4HP heeft 73 volledig gewogen pianotoetsen, verder geweldige LED orgelregisters voor volledige hands-on controle, en ondersteuning van onze beide constant uitbreidende Sound Libraries. Wat het geluid betreft lijkt de Nord Electro 4HP erg op de Nord Electro 4D: De orgelsectie heeft een splinternieuwe tonewheel engine, afgeleid van het Nord C2D orgel. De click-modelling is ook verbeterd, en er is een hele nieuwe Rotary Speaker simulatie met een fantastische nieuwe Drive. De 4HP biedt wel twee keer zoveel ruimte voor piano-samples, maar liefst 380 MB klank-geheugen. Er is ook meer ruimte voor andere samples (128MB) die bovendien gratis kunnen worden gedownload uit de online Nord Sample Library. Daarnaast kun je op de 4HP kiezen uit vier dynamische respons-curves, zodat het klavier precies kan worden aangepast aan je speelstijl. Programma's aansturen doe je eenvoudig met 4 Program Banks en 4 Live Locations. De effect section heeft nu een nieuw flexibel Delay effect met tap-tempo, rate, amount en een stereo Ping-Pong mode, en de USB-poort doet ook dienst als een USB MIDI-interface.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top