• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Elektron Machinedrum SPS1 MKII UW+ drive en TM-1 midi interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Jeroen

Jazzy lid
Lid sinds
24 april 2002
Berichten
1.608
Locatie
Maarssen
Te koop: Elektron Machinedrum SPS-1 UW+ MKII zgan. TM-1 midi interface krijg je erbij om snel samples over te brengen.Anderhalf jaar oud, weinig gebruikt in een rookvrije ruimte. Hij kan hij werkend bekeken en afgehaald worden. Inclusief handleiding, adapter. Het geheugen is helemaal volgezet met patterns en samples, waarvan zo'n 50 euro aan commerciele soundsets.

Dit is de maximaalste versie van de Machinedrum, ik ben de eerste eigenaar. +Drive heeft 128 x meer geheugen dan de UW versie.
16 Track Sequencer
16384 Patterns
64 Step Patterns
4096 Songs
8192 Kits
6144 Samples
16 LFOs
5 Individual Track Effects

800 euro
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top