• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop: Apogee Ensemble en UAD-2 Quad Core PCIe-kaart

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Dancehall Vibes

Ingeburgerd
Lid sinds
28 november 2008
Berichten
75
Te koop aangeboden de volgende items:

Apogee Ensemble audio interface
De Apogee Ensemble is een digitale FireWire interface, speciaal ontwikkeld voor gebruik met een Mac. De Ensemble biedt 36 simultane audio kanalen met 24-bit/192 KHz AD/DA conversie. Verder uitgevoerd met vier zeer transparante digitale microfoonvoorversterkers, SoftLimit, UV22HR en Intelliclock technologie en Maestro software.

Specificaties:
- 8 kanalen 24-bit 192K AD/DA conversie
- 4 digitale 75db microfoon voorversterker
- 2 volledig gebalanceerde inserts op de microfoon kanalen
- 4 Hi-Z instrument ingangen
- 2 individuele hoofdtelefoon uitgangen
- 2, 6 or 8 kanalen monitor uitgangen
- 8 kanalen ADAT I/O
- FireWire 400 I/O
- 2 kanalen SPDIF I/O
- soft limit voor een maximale digitale geluidsniveau
- UV22HR voor dither bij 24 bit resolutie tot 16-bit
- volledige integratie met Apple Logic Pro maar werkt ook met Ableton, Cubase, Garageband, Reason en Pro Tools (versie 9 of 10).

De Ensemble is in zeer goede staat en heeft twee zeer kleine krasjes op de bovenkant. De Ensemble komt in de originele doos met handleiding, stroomkabel en FirWire 400-400 kabel.

Vraagprijs: 1.000 euro

UAD-2 Quad Core PCIe-kaart
Deze PCI-kaart met 4 SHARC processors kan worden gebruikt om de excellente plug-ins van Universal Audio op te draaien in elke DAW. De afgelopen jaren zijn er flink wat plug-ins verschenen van Universal Audio waaronder klassieke compressors zoals de LA-2A, de 1176 LN, de Fairchild 670 en de DBX 160, channelstrips van Neve en SSL, EMT reverbs, de Roland Space Echo en nog veel meer. Check voor meer informatie de website van Universal Audio: http://www.uaudio.com/uad-plug-ins/u...uad-2-duo.html

De UAD-2 Quad Core komt standaard met de volgende plug-ins: 1176 LN limiting amplifier, 1176 SE limiting amp (light version), LA-2A levelling amplifier, Pultec EQP-1A program equalizer en de RealVerb Pro room modeler.

De UAD-2 Quad Core is door mij gebruikt in mijn Mac Pro en is in zeer goede staat. De kaart wordt geleverd met de originele doos. De vouchers van Universal Audio zitten er vanzelfsprekend niet meer bij. De kaart zal worden overgezet naar jouw UA-account, normaliter duurt dit enkele dagen.

Vraagprijs: 600 euro

Beide items kunnen worden geleverd met een BTW-factuur voor de ondernemers, zodat je de 21% BTW in de prijs kunt aftrekken in je BTW-aangifte.

Stuur me gerust een PM bij interesse of vragen.

Groeten,
Danny
 
De UAD-2 Quad Core is inmiddels verkocht.

De Apogee Ensemble is nog beschikbaar en mag weg voor 950 euro (incl. BTW) (= 785 euro excl. BTW)
 
De Apogee Ensemble is nog beschikbaar en mag weg voor 900 euro (incl. BTW) (= 744 euro excl. BTW)

Stuur gerust een privébericht bij interesse of vragen.

Groeten,
Danny
 
De Apogee Ensemble mag weg voor 800 euro (incl. BTW) (= 661 euro excl. BTW)

Stuur gerust een privébericht bij interesse of vragen.

Groeten,
Danny
 
De Apogee Ensemble is nog steeds te koop, nieuwe vraagprijs 750 euro (incl. BTW) (= 620 euro excl. BTW)

Stuur gerust een privébericht bij interesse of vragen.

Groeten,
Danny
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top