• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Virus B met rack oren + Konnekt 6

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Spinal

Ouwe rot
Lid sinds
3 februari 2006
Berichten
584
- Access Virus B Desktop

De welbekende Access Virus B Desktop VA synthesizer. Maar dan met (custom?) rack oren! Ik heb geen idee of ze origineel zijn, heb de synth toen zo overgenomen. Maar ze zitten wel prima in een rack en zijn zeer zeldzaam. Is altijd netjes gebruikt in een rookvrije studio, met wat lichte gebruikssporen van de vorige eigenaar. Komt natuurlijk met de originele adapter. Gaat weg omdat ik een mint condition Virus B zoek met de originele houten zijkanten.
Vraagprijs: €385,-

TC Electronic Desktop Konnekt 6 FireWire Audio Interface & Monitor Controller

Prima stabiele interface voor de homestudio en semi-pro toepassingen. Enkele jaren prettig gebruikt in een rookvrije studio als monitor controller, maar na een upgrade overbodig geworden. De tekst op het aluminium is wat vervaagd tijdens een iets te grondige schoonmaak beurt, maar dat doet natuurlijk verder niets af aan de werking en het geluid.
Vraagprijs: €95,-
 

Attachments

  • _MG_2624.jpg
    _MG_2624.jpg
    73,8 KB · Bekeken: 102
  • _MG_2625.jpg
    _MG_2625.jpg
    82,7 KB · Bekeken: 85
  • _MG_2602.jpg
    _MG_2602.jpg
    39,4 KB · Bekeken: 84
  • _MG_2605.jpg
    _MG_2605.jpg
    42,1 KB · Bekeken: 91
Een hoop interesse voor de Virus B, maar helaas tot 3x toe personen gehad die puntje bij paaltje ineens niet meer reageren en van de aardbodem verdwenen zijn. En een kleine prijsverlaging.

Virus B nu: €375,-
Konnekt 6 nu: €65,-
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top