• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha SPX90 1U 19" digital multi effects processor

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

djkoelkast

Ouwe rot
Lid sinds
19 mei 2005
Berichten
608
Locatie
Retroforum.nl
Te koop: Yamaha SPX90 1U 19" digital multi effects processor

Meer informatie: http://usa.yamaha.com/products/live_sound/processors/spx90/?mode=model
Handleiding: http://www.yamaha.com/yamahavgn/Documents/ProAudio/SPX90.pdf

Omdat ik, in tegenstelling tot andere mensen op SF wèl graag eerlijk ben over de staat van het product heb ik duidelijke foto's gemaakt.
De voorzijde is niet heel mooi meer, er zit een deuk bij de aan/uitknop en de rackoorgaten zien er niet meer uit. Zo heb ik hem gekocht.
Ook moet hij nagekeken worden, er lijkt iets met de output te zijn. Input werkt prima, alleen bij de output is het soms goed, soms niks, soms te zacht. De chips zijn in orde, het is waarschijnlijk iets met de outputcondensatoren, maar ik ga me er niet aan wagen.

Om die reden mag hij weg tegen elk aannemelijk bod, met als richtprijs 50 euro (meestal ben je voor zo'n unit tussen de 150-200 euro kwijt).
 

Attachments

  • DSC_0946.jpg
    DSC_0946.jpg
    93,4 KB · Bekeken: 84
  • DSC_0949.jpg
    DSC_0949.jpg
    67,6 KB · Bekeken: 65
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top