[prijswijzer] Roland - SI 24

Yawgmoth

Moderator
Staff member
Lid sinds
4 januari 2002
Berichten
6.273
Locatie
Grou
Roland - SI 24


The Studio Package Pro bestaat uit een studio interface en een PCI interfacekaart. De controller heeft 8 in/uit, 24bit 96kHz, 13 motorized faders, Surround 5.1 joystick. De PCI kaart heeft 8 in / uit en MIDI. Verder wordt er Logic RPC software bijgeleverd

roland-si24.jpg


prijs € 1.299

Thomann: €1899

Was er aan toe, dus heb besteld.

Volgende info vondt ik nog op de Roland site:

24-bit/96kHz opnamen met hardware-aansturing
Dankzij de nieuwe SI-24 Studio Interface kunnen Studio Package Pro-gebruikers tot acht sporen met 24-bit audio opnemen op hun Mac of PC. Dit is niet alleen een hardware controller, maar ook een hoogkwalitatieve audio-interface. De SI-24 is voorzien van 8 XLR Mic inputs (omschakelbaar naar TRS inputs), en een Hi-Z input om rechtstreeks een gitaar op te nemen. Al deze inputs worden naar de computer gestuurd via één enkele R-BUSkabel. Deze sluit je aan op de bijgeleverde RPC-1 R-BUS Interface Card, die je in je computer inbouwt. En dankzij de 13 gemotoriseerde faders kan je als het ware op het gevoel opnemen en mixen.

Nieuwe Logic RPC Pro Software
De Logic-serie van Emagic wordt door professionele geluidstechnici beschouwd als een van de beste softwarepakketten voor sequencing en opname op Mac of PC. De Studio Package Pro bevat nu Logic RPC Pro, een nog sterkere versie van deze speciale software. Logic RPC PRo betekent veel meer dan alleen maar opnemen met een 24-bit/96kHz geluidskwaliteit: surround mixing, automatisering van levels en pan, een reeks sublieme plugins, enz. En dankzij de SI-24 kan je vele van Logic’s mixer-functies – zoals Track Level, Panning, EQ, Send Levels, enz. - gewoon bedienen met faders en knoppen.



Deze software is moderner als dat in de Feedback advertentie staat, zal Roland dus nog wel moeten contacten voor een update :(.
 
Gisteren ontvangen. Mooi stukje techniek zo'n SI 24. Loop er nu helaas wel tegenaan een deel van de audio kennelijke verwerkt wordt via m'n sb live hetgeen zo'n 300 ms. latency geeft bij bewerking.

Zal dus wel iets moeten kopen om dit te voorkomen. Het houdt ook nooit op.
 
Back
Top