• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

ZOOM R8

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

teezer

Nieuwkomer
Lid sinds
3 november 2008
Berichten
14
Product:
Zoom R8 mobiele multi-track recorder

Algemeen:
De Zoom R8 beschikt over een samplerfunctie die bestaat uit 24 ingebouwde stemmen. De ingebouwde drum sounds kunnen getriggerd worden met acht pads en drie bank keys om geluiden toe te wijzen aan tracks en om loops te maken. Daarnaast kunt u de drummachine van het apparaat gebruiken om originele backing beats te maken. Een andere optie is om een metronoom output te maken voor tempocontrole.

Zoom R8 met SD: opnemen in de 21ste eeuw
De R8 wordt geleverd met een 2 GB SD kaart en ondersteunt SDHC kaarten tot 32GB. Daarmee kunt u tot 100 trackuren opnemen! SD media maakt niet alleen de R8 lichter en mobieler maar ook betrouwbaarder. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over een crashende harde schijf.

Mobiele audio interface + multi-track recorder
Door de USB audio interface van het apparaat te gebruiken kunt u de R8 ook in de studio gebruiken. Wanneer u wilt afmixen kunt u de control surface capaciteiten van de R8 gebruiken. Elke functie in uw DAW software is te beheren met de R8. Daarnaast biedt dit apparaat 150 hoogwaardige gitaar- en studio effecten om uw opnames verder te verbeteren.

Specificaties:
- mobiele multi-track recorder
- digitaal multi-track opnemen met audio interface, sampler en controller
- 8-track playback en 2-track simultane opnames met SD geheugenkaarten
- inclusief 2 GB SD kaart en ondersteuning tot 32 GB SDHC kaarten voor max. 100 uur
- inclusief 150 gitaar- en studioeffecten
- control surface voor beheer van elke DAW functie
- drummachine voor originele backing beats of metronoomoutput
- sampler met 24 ingebouwde stemmen, 8 pads en 3 bank keys
- geluiden toewijsbaar aan elke track om loops te maken


Het toestel is 1x gebruikt en is pas een 2-maand oud. Nieuwprijs 229,-
De vraagprijs is 175 Euro.

Stuur gerust pm met uw beste bod

mvg

Tonny
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top