• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Boss DR-55, Pearl DRX-1, Yamaha E-1010

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Boemtsjak

tsjinge tsjinge boemtsjak
Lid sinds
12 december 2001
Berichten
2.011
Locatie
Noord-Holland
Analoge zomeropruiming:

Boss DR-55

Kleine analoge drumbak met vrij programmeerbare Bass Drum, Snare, Rimshot en Accent. Hihat kan meelopen op elke 8e of 16e noot of helemaal uitgezet worden. Er kunnen 6 patterns van 16 steps en 2 patterns van 12 steps worden opgeslagen. Loopt op batterijen. Technisch en optisch in goede staat.

Prijs: 100 Euro

Pearl DRX-1

Analoge 19 inch drumbak met 5 geluiden: Bass Drum, Snare, Tom 1, 2 en 3. De volgende parameters kunnen per geluid gewijzigd en in één van de 8 patches opgeslagen worden: pitch, bend, osc/noise mix, over tone, attack, filter, decay, level. Elk geluid heeft z'n eigen trigger input met sensitivity regeling, er zit geen MIDI op (je kunt de geluiden bijvoorbeeld triggeren met de trigger outputs van een TR-606 of TR-808 of met de individuele audio outputs van de TR-707). Klinkt als een Pearl Syncussion, maar is alleen wat minder diep te editten wat de parameter waarden betreft. Technisch en optisch in goede staat, inclusief handleiding.

Prijs: 150 Euro

Yamaha E-1010

Analoge delay met de volgende parameters: input level, bass, treble, delay time, feedback (yummy :{ ), wet/dry mixing, modulation frequency en depth. Klinkt warm en helder tegelijk. :) Technisch en optisch in goede staat, op wat krasjes op de voorkant na.

Nu in prijs verlaagd: van 150 Euro, nu voor 120 Euro :)
 
Foto Boss DR-55

Foto Boss DR-55

:)
 

Attachments

  • dr55.jpg
    dr55.jpg
    54,1 KB · Bekeken: 90
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top