• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Minimax ASB digitale versie van de Minimoog model D

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

N871

Ingeburgerd
Lid sinds
9 Maart 2012
Berichten
63
Locatie
Antwerpen
Deze minimax is in absoluut perfecte staat zonder enige kras. Instrument is weinig gebruikt,
omdat ik eigenlijk liever met de computer/softsynths werk.


De Minimax ASB is Creamware's hardware variant op de Moog Minimoog. Net als in de andere modellen uit de ASB reeks heeft Creamware geprobeerd zo dicht mogelijk bij het orginele model te blijven. Zo heeft de Minimax, net als het orgineel, maar één LFO, namelijk oscillator 3 op lage frequentie. Creamware is de Minimoog ook trouw gebleven wat betreft de envelopes, namelijk twee ADSR-envelopes, waarvan de release wordt bepaald door de decay-waarde. De grootste verschillen met het orgineel zijn het gebruik van geheugen, en het feit dat de Minimax 12 stemmig polyfoon is (er is de keuze tussen monofoon en polyfoon).

prijs: €450
plaats: Willebroek (Antwerpen), België
 

Attachments

  • IMG_1776.jpg
    IMG_1776.jpg
    58,8 KB · Bekeken: 87
  • IMG_1786.jpg
    IMG_1786.jpg
    47,3 KB · Bekeken: 62
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top