Lege print SSL buscompressor te koop

amon

Nieuwkomer
Lid sinds
4 februari 2007
Berichten
16
Beste iedereen,

lang geleden dat ik hier gepost heb en weet niet of dit de juiste plek is om dit aan te bieden, maar...


...ik wilde 2 printplaten laten maken voor mezelf om een SSL buscompressor-clone te bouwen. Helaas verliep de communicatie met PCB-fabrikant niet helemaal lekker en nu heb ik 4 PCB's...


...Dus wie heeft interesse in een lege PCB om ook te beginnen aan dit project? Het is de PCB van Gyraf (http://www.gyraf.dk/gy_pd/ssl/ssl.htm voor alle info en instructies). De print is helemaal kaal, dus zelf onderdelen regelen (kan ik eventueel ook, maar neem dan even persoonlijk contact op) en in elkaar zetten, etc. Door professionele printfabrikant gemaakt.


Mijn kosten waren 50 euro/panel (1 Panel = 1 main PCB en 1 controls PCB).

Mag voor datzelfde bedrag weg. Als je 1 panel laat maken ben je ongeveer het dubbele kwijt, omdat ik er (per ongeluk) 4 heb laten maken is het per stuk stukke goedkoper.
 
Hoi Amon,

50 euro per print is waanzinnig duur

Je koopt ze namelijk bij Gustav, van Gyraf zelf, voor 20 euro ps en 3 voor de prijs van 2... dus of 3 stuks voor 40 incl verzending wereldwijd

of 50 euro excl verzend voor eentje van jou...

http://www.groupdiy.com/index.php?topic=10776.0

En dan heb je ook nog geen supersidechain board erbij wat juist zo'n leuke extra feature is op de SSL :D
 
Hmmm, in dat geval sla ik mezelf helemaal voor mn kop!

Jammer dat ik dat niet eerder wist...


Dan ga ik maar eens bedenken of ik ze allemaal in elkaar wil gaan zetten, misschien dat er met onderdelen erop nog wat terug te verdienen is.
 
Back
Top