• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Digidesign Control 24 - Ultieme Pro Tools Controller

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Refresh

Ouwe rot
Lid sinds
23 januari 2007
Berichten
582
Locatie
Het verre oosten/Adam
Te koop een Digidesign Control 24 in perfecte conditie. 24 heerlijke faders en 16 heerlijke ingebouwde Focusrite preamps. Met pijn in m'n hart moet hij helaas weg vanwege ruimte gebrek wegens verhuizing.

Verkeert in vlekkeloze staat, perfecte conditie zowel qua uiterlijk als functionaliteit. Blijft nog steeds de ultieme Pro Tools controller en werkt zowel op LE als HD (ook 8 en 9)

De kenners weten wel hoe heerlijk het is om zo'n ding in huis te hebben. Door middel van een controller zoals de C24 ga je met je oren mixen inplaats van met je ogen

Prijs: slechts 2599 euro. staat verder wel open voor redelijke voorstellen

control2403.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top