• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Modded TR-606

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Snaek

Ouwe rot
Lid sinds
26 juli 2008
Berichten
651
Het gaat om deze TR-606 https://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?t=145488 Ik heb 'm ongeveer een maand geleden overgenomen van forumgebruiker dextah.

Eerst moet gezegd worden dat deze TR-606 en waarschijnlijk ook de breakoutbox een flinke opknapbeurt nodig hebben. Het volgende is er mee aan de hand:

Het batterijklepje mist.
Het kapje van de potmeter van het Hihat volume mist.
De Bassdrum Sweep knop haalt niets uit.
De decay knop van de Snaredrum doet ook enigszins raar.
Als je de pitch van de snaredrum op het hoogst of laagst zet is er enigszins een brom te horen.
De output van de hihats is niet helemaal 100%, je moet vaak de mini jack even wat bewegen voordat "ie 'm weer oppikt"
De main output werkt niet meer, dus alleen de individual outputs kunnen gebruikt worden. Hierdoor heeft het draaien aan de Main volumeknop geen effect, de volumeknoppen voor de indiv outs werken uiteraard wel goed.

Vanwege deze gebreken is de vraagprijs 250 euro.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top